Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świat już się uspokoił i zapomniał, a polactwo nadal szaleje na punkcie Conchity

Polecane posty

Gość gość
mozecie ja cmoknac gdzieees :P

Gość tfuj boj
Kąąącita ach Kącitaaa Twe ciało mnię zachwicaaa ono mnie ciągnie jak kotwica Ty mojaaaa Lwicaaaa nanana :D to śpiewalem ja Jarząbe...tfu -uj boj Kochanie :D

Gość tfuj boj
Pamiętaj więc luba i pomnij me słowa żona z Ciebie ma być wzorowa z makijażem masz być w 15 min gotowa (a nie w cztery godziny..) ma nie boleć Cię głowa (a tym bardziej dupa.. :P ) nigdy nie może być za słona zupa masz regularnie kosić trawnik, zrzucać węgiel do piwnicy, możesz też narąbać drzewa w tajemnicy ja nikomu nie powiem że wymienilaś mi w aucie oleje ani jak dobrze pociągnęłaś kabel (elektryczny) Ty znasz się na wszystkim ma miła stwórzmy razem trojkąt erotyczno -polityczny znam pewną zgrabną kozę oraz kota (z lekkim nałogiem) wybierz co chcesz-daję Ci wybór jako kobiecie pokażemy to w całym tym internecie bo bardzo Cię kocham choć nie wiem co pleciesz

Gość tfuj boj
bede cię cmokał od świtu po noce (ale z latarką) abym sie tylko nie pomylił gdzie dziurka gdzie klocek :O :D ;)

Gość gość
cos cie zacmilo alfonsie :D tu zadnego konkursu nie widac :P

Gość gość
🖐️

Gość Moorhuun
BRAWO STACHU Brawoo !! Owacje na stojąco. Cóż za talent ,niebywałe. P*****lnij mi tu autografa na klatę

Gość gość
Konchita Salceson ( kiełbasa z włosami ) robi krzywdę osobom które naprawdę mają dramat bo rodzą się np kobietami w 100% psychicznie a ciało mają w 100% męskie. Salceson robi sobie kasę występując jako małpą za kasę. Bo jest dewiantem w medycznym tego słowa znaczeniu

Gość gość
hahaha tobie robi krzywde zazdrosniku ? tyle twojego co sobie poplujesz :P:P

Gość gość
Zawisc silniejsza niz rozum :P

Gość Krukrux
Tak,robi ogromna krzywdę, niestety ograniczeni umysłowo zaściankowi debile tego nie rozumieją.

Gość gość
Krzywde robi bo nosi brode i sukienki ? Dyskryminacja , brak akceptacji,nienawisc do kogos bo jest inny, zawisc - cechy ludzi bezmyslnych i najbardziej prymitywnych , zarozumialych i z mania wyzszosci :(

Gość gość
narzucanie czegos ludziom na siłe nigdy nie przynosiło dobrych skutków

Gość gość
Dyskryminacja , brak akceptacji,nienawisc do kogos bo jest inny, x jaka dyskryminacja?Jaka nienawiść?Co Ty p********z kretynko?? Nikt tu nie nienawidzi tego cudaka, niech sobie żyje, ale czy musi atakować nasze poczucie smaku ładowaniem się na ekran ? To jest po prostu g**** na psychice. Uporczywe wmawianie że normalnym jest coś co normalnym nie jest nigdy nie było i nie będzie. Nie mam żadnej manii wyższości, ani nie jestem zarozumiała, nie czuję się w żaden sposób lepsza od ludzi chorych czy zaburzonych, mnie też mogło to spotkać. Ale gdyby spotkało to bym sobie spokojnie żyła, a nie robiła ze swej ułomności żenującej rozrywki dla gawiedzi, nie robiłabym z tego show. Bo są pewne rzeczy które się do tego nie nadają.Zabawa płcią jest czymś niedopuszczalnym. Niedługo pokażą w tv nekrofila, ktory będzie uprawiał seks z trupem na oczach publiki,i też będą bić brawo, i twierdzić że to apoteoza wolności a kto sie z nami nie zgadza, kto ma mdłości ten wsteczniak i zawistnik.To jest właśnie wkurzające, że z normalnych odczuć niesmaku robi się ''dyskryminację''(mimo że to nie ma z żadna dyskryminacja nic wspólnego).Ja ani do gejów ani do transów nic nie mam, ale nie życze sobie by mi coś takiego narzucano siłą, i by moje dzieci były na to narażone. Tak samo jak nie chciałabym oglądac nago pana Mietka spod monopolowego, ani jak pani Krycha (60tka ) z nim robi fiku miku po spożyciu denaturatu, tak samo i nie chcę oglądać wymalowanego transa z brodą, nie chcę by mnie tym atakowano w przestrzeni publicznej.Czuję się molestowanan takim widokiem.

Gość gość
trochę adrenalin im uderzyło przy tym zakładaniu tematów, przy czym warto zauważyć, że thrill darmowy, bo np. na takie wakacje w południowych kurortach tych "zakłładaczy" i "przeżywaczy" raczej nie stać

Gość gość
100%zgadzam sie z Toba, na nic ich nie stac to chociaz sobie napluja na innych i moze jest to jakas mala ulga dla wlasnego ego ?

Gość gość
chodzi o tych co plują na tych którzy komentują występ Tomasa?

Gość gość
Chodzi o tych co nic w zyciu ,poza wlasna wiocha nie widzieli :( a chca byc kims waznym i jedynym ich sposobem jest ponizanie innych :O

Gość gość
czyli o tych co plują na tych co komentują ..Ok.Dzięki za info :)

Gość gość
Komenuja plujac jadem bo pewnie dodaje im to waznosci we wlasnych oczach :O

Gość gość
To po co walkujesz ? :D

Gość gość
No racja, gdy ktoś nie widział niczego poza własną wsią, to łatwo zrobić na nim wrażenie-wystarczy mu pokazać ''babę z brodą'' i powiedzieć że to ''postęp'' wpada w zachwyt niczym tubylcy nad koralikami :D

Gość nowa osobistość
Polska powinna wysłać jakąś parodię tej conczity albo jakiś zboczony hardkor tak żeby nawet lewaków zemdliło. spotęgowanie kawałka cyców to seks, a spotęgowanie transwestyty czy tam transseksualisty to gejowskie ******ie

Gość gość
Conchita w oczy kole , zawisc to silne uczucie , mozesz ugryzc laptopa :P - moze ci ulzy ???

Gość gość
Taa, moja znajoma 160 kg żywej wagi, też jak się wciśnie w dżinsy czy leginsy(zgroza) o 4 numery za ciasne i obcisły topik z którego wylewają sie wszystkie wałki to uważa że osoby które nie są zachwycone jej wyglądem, są zawistne ... :D Na taki rodzaj głupoty to się już nic nie poradzi :O

Gość Zuzanna Amelia ææ
Świat już się uspokoił i zapomniał, a polactwo..... * A ty co ten temat zakladasz z jakiej narodowosci jestes ?

Gość gość
pewno arab ...

Gość gość
chyba rosjanka :(

Gość gość
Glupi nigdy nie widzi wlasnej glupoty :( i innych uwaza za glupich

Gość gość
wiochmenom byle czym można zaimponować :O