Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moze ktos isc na koncert jesli ma problemy z sercem?

Polecane posty

Gość gość

Moj tata ma 68 lat, przeszedl zawal. Chce zeby poszedl na koncert rolling Stones w czerwcu. A on, ze nie. Dlatego pytam sie czy myslicie, ze moze przez to dostac zawal?

Gość gość
up

Gość gość
Pytam sie calkiem powaznie, chce tacie kupic bilety, bo wiem ze ich lubi. Ale on odmawia bo boi sie ze wzgledu na serce.

Gość gość
w tym roku nie koncertuja w polsce marna prowokatorko

Gość gość
Nie w Polsce, tylko w Berlinie i Düsseldorfie w czerwcu. Moj chlopak kupil juz w marcu 2 bilety, ale ja chce tam zabrac tate.

Gość gość
O ile tatuś nie będzie szalał, to pewnie że można... choć na takich koncertach adrenalinka trochę skacze ;) ja już nie mogę doczekać się lipca bo wtedy gra Metallica.

Gość gość
Szukam teraz 3 biletu dla chlopaka. Ale ceny sa niesamowite. Wlasnie tata sie obawia, ze bedzie za glosno? Czy uwazacie, ze jak podskoczy mu adrenalina to moze dostac naprawde zawal? Mozna sie jakos przed tym uchronic? Bo ja myslalam, ze moze kupic mu zatyczki do uszow w aptece. Wtedy muzyka bedzie przytlumiona?

Gość gość
Tu nie chodzi o głośność, tylko atmosferę. Mi na koncertach zawsze ciśnienie się podnosi z ekscytacji, do tego jak dojdzie głośna muzyka, bas, będbny... aż czuję się wibracje w bebechach, ale raczej nie na tyle aby dostać zawału, pytanie czy ojciec czuje się po prostu na siłach, jeśli nie chce to nie ciągnąć go tam na siłę.

Gość gość
Dzieki ;.)