Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być popularna lubiana i atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
Niezawodne metody : 1) Pokaż cycki. Całej grupie. 2) Poluźnij pieroga. 3) Oba na raz. 4) Zdobądź sławę z tego że ciągniesz jak odkurzacz i połykasz jak spragniony na pustyni.

Gość gość
Otóż to. Ja już jestem cholernie zmęczona tym zabieganiem o innych, tym ciągłym staraniem. Widzę, że g***o to daje, a we mnie narasta coraz większa złość. Inni przecież w ogóle się nie starają. Może rzeczywiście lać na innych i czekać aż sami zaczną zabiegać, ale czy wtedy znowu nie wyjdę na zamkniętą i wyniosłą?

Gość olzotyteibok
Stopniowo musisz podnosic swoj status. Nie g***townie bo wtedy moga nie zaakceptowac I wiadomo, ze ludzie nie zmieniaja sie z dnia na dzien. Nie mozesz zabiegac, ani zebrac o cokolwiek. Po prostu pokazujesz ambicje, honor, wyznaczasz granice w kontaktach z nimi na ile moga sobie pozwolic. Jezeli rzekraczaja ow granice, wtedy karcisz ich wykazujac asertywnosc nonstop. Nie agresywnie, tylko w sposob opanowany I bez emocji. W srodku w sobie tam gdzie cie bola czyjes slowa wyobraz sobie lodowaty chlod. Musisz patrzec ludziom w oczy I nigdy nie opuszczac pierwsza wzroku. W tym celu potrenuj na ulicy, ale nie bezposrednio tylko np.patrzac ludzim w ocy ktorzy sa w autobusie za szyba. To bedzie bezpieczny dystanst dla ciebie I zyskasz pewnosc siebie.

Gość olzotyteibok
W d***e masz miec co ktos pomysli I czy ty wyniosla jestes. To ty masz miec komfort psychiczny, a nie oni. Jezeli komus cos w tobie niepodoba sie, to juz nie jest twoj problem. Albo cie akceptuja, albo mowisz won. Pomysl poco ci ktos kto cie nie toleruje I nie jest zdolny do kompromisu, nic nie daje z siebie. Taka osoba tylko wyeksploatuje cie I nalezy miec tego swiadomosc.