Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne miejsce na wesele w zachodniopomorskim albo

Polecane posty

Gość gość

albo powiedzmy na obszarze wielkopolskie <-> zachodniopomorskie. Szukam czegoś klimatycznego, ale nie takiego cukierkowego. Marzy mi się wesele pod namiotem, w takim klimacie trochę jak w lesie ;), nieco surowym, klimatycznym. Pewnie z namiotem będzie ciężko, ale może znacie jakieś takie sale albo miejsca gdzie można zrobić takie wesele pod zadaszeniem ale na powietrzu? Chodzi o taki leśny/rzeczny klimat, dla dziewczyny z cygańskim duchem ;)

Gość gość
bardzo ciekawe miejsce :), tylko trochę mało miejsc noclegowych. Ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe miejsca?

Gość elbicho
Ja proponuję http://www.lilapark.net/ tam zrobisz wesele w plenerze i pod namiotami, po za tym jest tam piękny ogród, jedzenie to raj dla podniebienia polecam

Gość gość
zawsze, kiedykolwiek wracam z Niemiec, staram się nocować zaraz za Szczecinem, nad Miedwiem. Problem jest, bo w soboty tam noclegów nie załatwisz, bo są właśnie wesela. Moim zdaniem miejsce fajne, można pospacerować nad jeziorem, można wypożyczyć rower wodny, czy pływającego łabędzia. Ja preferuję ten hotel z basenem (nie napiszę który, żeby reklamy nie robić), ale ogólnie miejsce moim zdaniem jest bardzo fajne.

Gość Tymonka87
Hej, warto zastanowić się nad Szczecinem. W Hotelu Dana są dostępne sale, poza tym to miejsce zabytkowe. Budynek ma 100 lat ale w środku jest bardzo nowoczesny. Warto zajrzeć.

Gość iretka
Fajne miejsce na wesele w Zach-Pom jest w okolicy Szczecina, konkretnie Dołuje. Polecam dom weselny Lila Park http://www.lilapark.net/ Jest to sala przestronna i klimatyczna. Podawane jest dobre jedzenie a piękny ogród tylko potęguje efekt.

Gość gośkulka676
Polecam salę weselną przy www.hotel-wenus.pl w okolicach Stargardu. Organizacja, obsługa na wysokim poziomie. Jedzenie wyśmienite. Nie miałam żadnych uwag, a byłam tam na imprezie weselnej już dwukrotnie.

Gość gość
Zobacz sobie na www.gdziewesele.pl, namioty, miejsca zadaszone, sale w rozmaitych stylach :)

Gość gość
Myśle , że Pensjonat Stella http://pensjonatstella.pl/ z Ognicy to zdecydowanie najciekawszy wybór. Kompozycja tanich noclegów, miłej atmosfery a przede wszystkim konkretnej sali balowej i pysznych posiłków sprawiły, iż nasze wesele bardzo wypaliło. Wszyscy goście bawili się do białego rana, uśmiech nie schodził z twarzy!

Gość gość
Czy jakieś nowe ciekawe sale pojawiły się w szczecinie/ okolicy? takie z noclegiem dla około 100 gości?