Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość40plus

Życie 40 latka...

Polecane posty

Gość gość40plus

Pytam z ciekawości jak żyjecie Panie, Panowie? Czy wciąż z tą samą partnerką, partnerem? Jeśli tak, to czy z miłości, czy z przyzwyczajenia, z braku innych możliwości.. Czy realizujecie się w pracy? Może jakieś ciekawe zainteresowania? Czy przeraża Was upływający czas? Jak oceniacie swój obecny czas? Czy macie jakieś kłopoty zdrowotne? itd...itp... Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Chyba moge wypowiedziec sie w temacie, w koncu pan 40+ niedawno sie ze mna rozwiodl. Otoz przerazony uplywem czasu znalazl sobie nastoletnia pielegniareczke, wiec mysle, ze cos mu zdrowotnie dolega. Prawdopodobnie jest to tez najlepszy okres w jego zyciu, druga mlodosc itd. Dziekuje za uwage.

Gość Ruta zwiędła
Ja, lat 44, samotna, bezdzietna, faktycznie te pierdzielone problemy zdrowotne. Ale ogolnie ciągle nie mogę się przyzwyczaić że jestem po 40scte już.

Gość szarik na 102
Staram się traktować każdy dzień,jakby był moim dniem ostatnim... Najgorzej,to skapcanieć.

Gość gość
40cha Patrzę w lustro nie jest złe Patrzę w przyszłość, trochę strach Ale na razie nie jest złe, najważniejsze to kochać i być kochanym

Gość gość
smutne:(

Gość gość
powinno być: życie 40 latka z kafeterii bo normalny 40 latek to raczej ma inne zajęcia niż opowiadanie na kafeterii o tym jak żyje. nawet ja ma na to mało czasu a przecież poza pracą to prawie nie mam życia.

Gość gość
życie 40 latka nie jest wcale takie złe. właśnie uśmiechnęła się do mnie i wyciągnęła rękę bardzo ładna laseczka. żebym wypełnił ankietę która mi zajmie tylko 5 minut.

Gość ciauamore
a ta laseczka była po 40stce? :D

Gość gość
raczej babcia z laseczką, a nie laseczka:D

Gość taki jeden kwiatek
Świetny wiek, świetne nowe życie.... Nie wróciłabym do starego za żadne skarby świata!

Gość gość
połowa kafeterii jest po 40 stce

Gość 1974P
Od 6,5 roku z tą samą partnerką (bez ślubu, miłość jest). Pracę lubię, ale ciężka i mało płatna. Zainteresowania mam. Plany, by stąd wyjechać.

Gość sha r
Dwa krzeselka.:-) Rodzinka, ustatkowane zycie. Klopoty czasem z bezsennoscia. Fajna praca. Maz coraz lepszy w te klocki :-)

Gość szarik na 102
Grubo,ale nie bogato... Gówniarza blask...kiedy to było?!

Gość ucieszny
w poprzednią sobotę obchodziliśmy z żoną....... srebrne wesele.Od 25 lat ta sama partnerka fakt, w życiu jak w pogodzie, raz słoneczko, raz burze..... Ale warto było, nikt nie mówił, że w życiu jest łatwo