Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARLENA12134

KOBO PUDER W KULKACH UCZULENIE

Polecane posty

Gość MARLENA12134

dziewczyny.kupiłam w naturze rozświetlający puder kobo.mam zdrową cerę.nie jestem alergiczką.prezentuje kosmetyki tylko i wyłącznie na nagiej skórze,nie stosowałam żadnych kremów,kosmetyków,w tym dniu i dostałam strasznego uczulenia,nie kristek,tylko takich czerwonych plam.byłam u lekarza,wykluczył reakcję stresową,itd pokazałam mu puder,wziął go na jakiś czas do analizy,za którą zapłaciałam,i orzekł,że to wina pudru,i że skłąd pozostawia wiele do życzenia,wcale nie jest taki delkatny i mineralny,macuie podobne doświadczenia?

Gość ASILASSS
masz na wizaz w recenzji nawet zdjęcie laski która dostała od tego wysypki.efekt na skórze ładny,ale zapycha i uczula gorzej niż sensique.k...sensiue gorszy bo kuleczki są jasne tylko na wierzchu a jak jedną rozgnieciesz to w środku są czarne.masakra i oszustwo.zbieram na gurleain

Gość MARLENA12314
no właśnie,tylko czy jeżeli mam takie orzeczenie i dowód zakupu,to czy nie powinni mi oddac kasy?niby tylko 24 zł ale sorry wyrzucone w błoto.jeszcze nigdy nic mnie od nich nie uczuliło,przykro mi cholera...

Gość LUSIA564
wiem,jak to jest też mnie uczuliły,ale po dłuższym czasie,zapchały masakra,a pisze że niby delikatne itd,szkoda bo lubię hean i kobo.gdybym była na ich miejscu,oddałabym ci kasę i dała np jako gratis błyszczyk na pociechę;)

Gość ASILASSS
jakie k.. błyszczyki,a koszt lekarza i kuracji przywracającej cerę do porządku?to oszukiwanie ludzi na kosmetykach powinno się skończyć,są jakieś graniece reklamy a oszustwa,no błagam was....przyzwyczaiłyśmy się chować uszy bez sensu..

Gość MARLENA12314
wiem,ale prowadzę bloga,wszystko kupuję,nie chcę gratisów,i teraz waham się czy pokazać na nim orzeczenei,zdjęcia cery itd bo jednak lubię kobo i nie chcę im psuć opinii,ale chciaąłbym odzyskać kasę za puder...

Gość MARLENA12314
gyby to była niejasna sytuacja,że być może stres,jedzenie albo inny kosmetyk,to ok,nioważne.ale lekarz dokładnei określił co zawiniło.nie jestem wrażliwcem,nie mam żadnych alergii,rozumiecie?

Gość zoffiajan
kobo professional.jeżeli firma profesjonalna,to powinna się profesjonalnie zachować i może nie tyle oddać kasę,bo to nie sklep,ale przesłać ci w ramach przeprosin paczkę,którą mogłabyś zaprezentować i zetrzeć tamto niemiłe wrażenie.nic wielkiego,ze 3 lub 4 rzeczy.

Gość ASILASSS
no to jest rozwiązanie,nic wielkiego,ale należy ci się za to wszystko.zresztą sama nie wiem czy jeszcze kupię coś kobo,ni9e wiem,chciałąbym mieć możliwość obejrzenia testów na blogu,ale nie takich,że wszystko chwalą,tylko raczej u ciebie,bo widać,że sumiennie do tego podchodzisz.

Gość MARLENA12314
ale mi nie zależy na gratisach,chcę tylko swoją kasę,nic więcej.cerę mi zniszzcyli,ale jakoś się z tego wykarasakm.poza tym bardzo lubię róż i błyszczyk od kobo:)

Gość MARLENA12314
napiszę do nich jutro i zobaczę jak zareagują,czy z klasą czy bez,a póżniej założe wam nowy wątek na kafe i na blogu.sama jestem ciekawa.prześlę im orzeczenie.pa dziewczyny:)

Gość B NIAK
tylko napisz wszystko,sama jestem ciekawa.często kupuję w naturze właśnie kobo,moje koleżanki również,to fajna firma,ale m,nie np zapchał podkład matujący i zrobił kaszkę,,,za to błyszczyki super,róże i szminki też:)))

Gość gość
dlatego ja używam mineralnych kosmetyków, przynajmniej podkładu, pudru, różu i bronzera cienie i tusze juz różne od siebie polecam te firmy: Annabelle minerals, Amilie, Earthnicity - dostępne tylko online, ale prawdziwie mineralnych kosmetyków w drogeriach nie uraczysz, niestety :(

Gość ASILASSS
taa a z drugiej strony,ciekawe czy będą się wykręcąć czy przyjmą prawdę i ci zrekompensują ten syf..mam tką nadzieję....

Gość MARLENA12314
właśnie dlatego sięskusiłam,pisało-mineralny!!!a po analizie okazało się że skład,masakra.to tak jak kosmetyki np z arganem,który jest na szarym końcu listy;(

Gość MARLENA12314
cholera,jak mnie zbędą albo zwiodą,że to może nie to ..wrr..nie na mnie jedną trafiło.rzucę im to orzeczenie na twarz,jeżeli zaczną kręcić.cholera,a ja im robiłam darmową reklamę w sieci że niby kobo jest takie z******te itd

Gość ZAJACZEK98
nie powinni ci oddawać kasy tylko przesłąć kilka drobiazgów do 50 zł,które chciałabyś przetestować,i np ten sam puder który cię uczulił,może trafiłaś na wadliwy egzemplarz?ja bym tak zrobiła na miejscu firmy,tak byłoby uczciwie i z korzyścia dla ich wizerunku.

Gość MARLENA12314
ok,ok:)jutro do nich napiszę i zdam wam sprawozdanie.bużka:)

Gość gość
ja na ich miejscu oddałabym ci za puder w produktach własnych,np coś co lubisz.rzeczywiscie,ten puder uczula...