Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kama00001

Czy to już mobbing?

Polecane posty

Wczoraj: Normalny dzień w pracy. Po 3h zpstałam poproszona przez moją kordynator na rozmowe zostałam wprowadzona do pomieszczenia, po czym przyszła moja szefowa z koleżanką (dopiero później dotarło do mnie że koleżanka była przyprowadzona jako świadek) Zostałam oskarżona o szerzenia w firmie nie prawdy, oraz zagrożono mi wyrzuceniem z pracy! jeśli to nie ustąpi. dodam że dowiaduję się o sobie w firmie ciekawych faktów-nawet po kilka dziennie. Więc bardzo możliwe jest że ktoś próbuje się przyczynić do mojego zwolnienia... Niestety nie mam na to świadków moja kordynator tak samo boi się o swój stołek jak i ja. więc nie moge liczyć na to że stawi się za mnie- zresztą taka sama plociucha jak inni. Zastanawiam się czy iść z tym do prawnika, zastanawiałam się tez czy nie pójść do prawnika w firmie. Jednak najpierw muszę się upewnić czy jest jaki kolwiek sens

Gość gość
najpierw musisz miec jakiekolwiek dowody ...

Gość gość
tak, to mobbing, jak Cię oskarżają nie wiadomo o co, i grożą nie wiadomo za co i nie raczą wyjaśnić spokojnie sprawy. Sądy pracy często stają po stronie pracownika na szczęście.

Gość donek
W polskim prawie jest napisane,ze mobbing musi trwac przynajmniej 6mies.. uwazaj!