Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrjemja92

Właśnie zadzwoniłem na domowy do Magdy

Polecane posty

Gość Kremlin92
Jutro wrzucę foty Magdy na forum komunistyczne.

Tu też możesz. Zobaczymy za kim tak wzdychasz i czy brak serca widoczny jest w rysach twarzy.

Jaki brak serca? Ona go po prostu nie chciała, dokonała wyboru, a on niczym zła królowa z bajki nie może się z tym pogodzić że ugodzono w jego ego. Ciekawe czy on by chciał kogoś kogo nie chce. Dlatego uważam go za idiotę który absolutnie nie zna się na sprawach uczuciowych.

Gość gość
"czy on by chcial kogos kogo nie chce" :o

A idiotyzmu do tej całej sytuacji daje jeszcze fakt że nawet się nie znali. Gdyby taka sytuacja miała miejsce gdyby byli już w związku albo chociaż koleżeństwie to patrzyłbym się inaczej, a tak to co? Żal.

Co tam k***a cytujesz pomarańczo? Nie rozumiesz czegoś? Dzisiaj pisze nieco chaotycznie ale to dlatego że mam pobudzony i trochę rozkojarzony umysł, zresztą poprawnie to napisałem. Inteligentnie.

A sarny to potrafią być świnie. Kto czytał "Prowadź swój pług przez kości umarłych" ten wie. ;)

Nie wiem, nie czytam książek jeśli nie muszę. Urzekł mnie kiedyś obraz zranionej w łapę sarny namalowany według różnych przekazów iż słyszano o tym że zranione w lesie sarny potrafiły przyjść pod domy człowieka, a nawet uderzać łapą o drzwi aby udzielono im pomocy. Nie wiem czemu ale uważam że to możliwe choć zakrawa na cudowność.

To thriller Olgi Tokarczuk o tym jak sarny mordują myśliwych. Cieniutka książeczka. Polecam.

A z tymi sarnami to podobno prawda. Nie boją się ludzi. Pod same domy przychodzą. W ogródkach się czają, gdy nikt nie patrzy.

Gość gość
Avalanche – zespół rockowy założony w listopadzie 2002 w Oświęcimiu. Rozwiązany w styczniu 2010 r. Wykonywał muzykę rockową inspirowaną lżejszymi gałęziami tego gatunku. - Sklep górski z Jeleniej Góry istniejący od 2008, jako sklep stacjonarny na ul.Grodzkiej 13 oraz w sieci pod adresem www.avalanchesklep.pl ZAPRASZAMY !

Gość gość
"Sprawdź, co >>avalanche<< znaczy."

Pier/dolić twoją lawinę. Przyjdzie czas kiedy wezmę całą Ziemię i zniszczę. Tylko raz kopnę aż siła oddziaływania w jednym momencie powyrywa ludziom głowy z karków. Wszyscy będą bez głów.

Gość Kremlin92
Nie o żadne ego mi chodzi. Ja jestem zasadniczo przyzwyczajony do takich różnych porażek i upodleń ale to mnie wyjątkowo zabolało jak nic do tej pory.

Gość gość
przecież to ewidentne kpiny są gość..."...92" nabija się z całej sytuacji a tak naprawdę nie istnieje zadna Mgada, Vera i inne. On po prostu bawi sie wami. Obudzcie sie :)

Gość dziewiędziesiąt dwa
Oczywiście że istnieją Magda, Wera. Po co ktoś miałby marnować lwią część swojego życia na siedzenie tutaj i pierniczenie o tym samym non stop jeśli byłaby to fikcja?