Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś obleśny dziad robił mi zdjęcia telefonem na przystanku

Polecane posty

Gość gość

Stałam jakieś pół godziny temu na przystanku i oprócz mnie był tylko jakiś dziadek, tak na oko 65-70 lat. Byłam ubrana w legginsy i krótką kurtkę. Nie wiem czy to sprowokowało tego dziada, ale ewidentnie cykał mi fotki telefonem. Potem poszedł gdzieś na parę minut jak zauważyłam i wrócił obrzydliwstwo. Następnym razem zadzwonię na policję i niech mu przejrzą telefon. Stare dziady odczepcie się od młodych dziewczyn to nas tylko obrzydza!

Gość gość
Zanim jednak odjechałam zdążyłam jeszcze przyklęknąć do miecza:classic_cool:. Dziadyga była zachwycona.

Gość gość
Dziadydze to bym najchętniej d****** mandat za obnażanie się w miejscach publicznych. Jestem przekonana, że poszedł sobie zwalić za krzaczek. Jak jest taki jurny to niech zrobi coś takiego jak w pobliżu będzie jakiś napakowany młodziak. Kiedyś wracałyśmy z koleżankami z miasta i przystawiał sie do nas taki dziad. Dwa słowa młodego chłopaka który stanął w naszej obronie wystarczyły żeby spieprzał gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
O******elam mu za przystankem .A co tam , ucieszyl się :-)

Gość gość
nie twierdzę, że to Twoja wina na pewno, ale legginsy są dość wyzywające

Gość gość
Dlatego zrobiłam mu tylko laske bo leginsy nie wygodnie się ściąga. Jutro pójdę na ten przystanek w mini.Moze mój adorator będzie ?

Gość gość
przystanek to miejsce publiczne, każdy może robic zdjęcia i policji nic do tego

Gość edeledmedme
"gość nie twierdzę, że to Twoja wina na pewno, ale legginsy są dość wyzywające " - to musiałą napisać jakaś gruba niezbyt mądra baba.

Gość gość
Trzeba było podejść i mu coś powiedzieć. Pewnie, że siebie pozwalają jak nie reagujecie. Ty mu coś powiesz, ok, nie zrobi to na nim wrażenia, ale może zdziwi, następna laska coś powie i już nie będzie taaaaki odważny.... A wy siedzicie jak te muły i wypisujecie żale na forach, koniec języka za przewodnika!

Gość gość
*sobie

Gość gość
"nie twierdzę, że to Twoja wina na pewno, ale legginsy są dość wyzywające " - to musiałą napisać jakaś gruba niezbyt mądra baba." Bzdura, same legginsy bez dłuższej bluzki przykrywającej pupę są wyzywające i proszę mnie nie obrażać.

Trzeba było sie usmiechnac:) A tak nawiasem mówiac dobre prowo jak na poczatek:)

Gość gość
Bylam na przystanku dzisiaj i go nie było :-( Może poczekam do 19 .Jak go nie będzie zrobie innemu :-)

Gość gość
Nie ma go .Jest inny gość .Trochę starszy :-( .Trudno ide do niego i zabieram się do roboty.

Gość gość
a kto ty jesteś

Gość gość
Rozkraczyłam się i przyjęłam należną dawkę nasienia:classic_cool: w muszlę, na migdały i balony. Było ich 4

Gość gość
Musze se jakoś czas umilać czekajac na wyniki na HIV :classic_cool: