Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satyamevajayate

ROZKOCHIWACZE

Polecane posty

Gość satyamevajayate

Występują w obydwu płciach. Mają bardzo wysokie umiejętności społeczne i bardzo wysoką inteligencję emocjonalną (czyli: rozumieją interakcje, wyczuwają nastroje, znają typy osobowości, wiedzą jak kogo podejść). Mowę ciała opanowali do perfekcji (tak jak kiedyś wspominałam: od takich typów, niewerbalnej komunikacji mogliby się uczyć nawet wykładowcy szkół podrywu.) Często się uśmiechają a ich mina -nawet ta neutralna, którą się ma idąc ulicą- jest starannie wystudiowana, by była przyjemna (u mężczyzn- często maniera zmarszczonego czoła), bardzo lubią przyjacielski dotyk, ten aseksualny, który stosują właściwie bez ograniczeń jeśli chodzi o płeć przeciwną. Są mili dla każdej osoby, ale przede wszystkim dla każdej osoby płci przeciwnej. Efekt jest taki, że w relacji z taką osobą często robimy rzeczy, które w relacjach z "normalsami" (czyli nie-rozkochiwaczami) przychodzą na znacznie późniejszym etapie znajomości. Jeśli jesteś średniawą dziewczyną, jak to się mówi "z twarzy d**y nie urywasz", to i tak możesz spokojnie liczyć na to, że na przytupawie taki właśnie jegomość, ROZKOCHIWACZ podejdzie także i do ciebie (i korzystając ze swoich ponadprzeciętnych umiejętności interpersonalnych nie da ci nawet cienia cienia podejrzenia że uważa cię za drugi sort) by zaproponować taniec. Pożegna się z tobą pocałunkiem, przytuleniem. Nie dlatego, że ty jesteś dla niego wyjątkowo, tylko dlatego, że dla niego pocałunek, dotyk dłoni, przytulanie, żółwiki, pół żartobliwe "całuję rączki" to standard. Tak więc w ten sam sposób pożegna się z każdą inną koleżanką. Ciekawi mnie podłoże takich zachowań, takiego stylu bycia. Wyróżniłam kilka możliwych opcji: a) geje o dużej wrażliwości (autentycznej wrażliwości, a nie kreowanej na potrzeby wizerunku), takie "misie tulisie" - dość częste też u facetów hetero ale z problemami hormonalnymi, b) ekstrawertycy duszą tkwiący w krajach "otwartych charakterów" takich jak Hiszpania czy Włochy (u nich to norma, ale ktoś taki jak powyżej opisałam wśród zimnych polaków to ewenement), często pochodzący z takich krajów, którzy się przeprowadzili do PL, a przeprowadzka przecież nie zmieni tak łatwo, bardzo i szybko stylu bycia wyrobionego tam, c) absolwenci szkół podrywu czyli wyrachowani ROZKOCHIWACZE, d) zakompleksieni mężczyźni, którzy łatwo wyłapują na co jest "popyt", by dostosować swoje zachowanie i swój całokształt do tego, czego chcą dziewczyny - efekt bycia klasowym pączusiem, rudzielscem, okularnikiem, kujonem, odrzutkiem etc. który po latach, zahartowani długą posuchą, KOMPULSYWNIE podrywają na potęgę (setki dziewczyn), na takiej samej zasadzie jak mój kot wpieprza 3 karmy na raz, bo boi się, że znowu nadejdzie taki okres, że karmy zabraknie - po prostu "zaklepują" sobie dziewczyny na wypadek, gdyby przyszła "czarna godzina" (robią to świadomie, lub nie). Miałam przyjemność kogoś takiego poznać. Ewenement lubiany przez wszystkich. ;) Szkoda, że nie jestem naiwna. :D :D :D PISZĘ KU PRZESTRODZE. OSTROŻNOŚCI NIGDY ZA WIELE!

Gość satyamevajayate
No, mam nadzieję, że przeczytałyście. To z korzyścią dla Was. ;)

Gość gość
Dobre, dobre. Z kobietami czasem tez tak jest.

Gość gość
Lepiej nie wywolywac wilkow z lasu.

Gość gość
nie chce mi się tego czytać, napisz krótko: w******* cię czy nie?

Gość gość
autor się opisał, a nic z tego nie wynika treściwego

Wynika bardzo wiele:).

Gość gość
No ja rozumiem caluje raczki ale zolwik ?:D wracajac... Caluje raczki to ja znam, mam kilku takich znajomych. Slodkopierdzace dupowlazy tak ich bym okreslil. Z czego to wynika ? Glownie z kompleksów.

Gość Rozkopywacz kołdry
Lala, dopiszę Ci jeszcze jeden punkt: e) ludzie szukający partnera/partnerki, którzy mają na tyle doświadczenia "związkowego" i życiowego, że nie muszą miesiącami chodzić do kina i oglądać księżyca w pełni, a też potrzebują bliskości drugiego człowieka. x Przy okazji: Wytłumacz, proszę, ten wątpliwej jakości komentarz-żart z innego forum (post tej samej treści): Re: Rozkochiwacze Autor: satyamevajayate 14.05.14, 21:55 Sponsor mnie sponsoruje dlatego mam czas na pisanie na forum. W ogóle co to za filozofia- ten temat zajął mi 10 minut, czyli znacznie mniej w porównaniu z tym, ile musi Ci zajmować Twój trolling :P. x http://forum.gazeta.pl/forum/w,47403,150970757,150970924,Re_Rozkochiwacze.html (bez przecinków). x Poczucie humoru każe wątpić, ale odruch obronny przebijający z Twoich treści każe wątpić i doszukiwać się jednak ziarnka prawdy w tym, co napisałaś. Więc? :)

Gość Rozkopywacz kołdry
***(link bez spacji, z przecinkami) :P

Gość gość
ze co? jacy rozkochiwacze? to jest tylko i wylacznie kwestia odbioru wydawanych sygnalow plus dodawanie kupe iluzji do rzeczywistosci. wystarczy, ze sie ktos do kogos usmiechnie i juz topik na kafe, czy on czegos ode mnie chce? a skad my mamy niby to wiedziec? ludzie wyluzujcie troche!

Gość gość
lol

Gość gość
Najlepiej jak takie same osoby trafią na siebie to jest jazda

Gość szaman Bez Niczego
Jak się zderzą dwa "pociągi",to nie jest tak że... ... jeden pojedzie do góry,a drugi w dół...

Gość gość
Powolny i spokojny taniec pana młodego i jego matki zmienił się w pokaz, którego nie spodziewali się ani goście, ani panna młoda

Gość gość
Składniki Składniki dla 2 osób szparagi, 4 sztuki papryczka chili, 1 listki bazyli, kilka sztuk listki selera, kilka sztuk filet z kurczaka, 500

Gość gość
strasznie ubogie te szufladki, widać koleżanka na mnie nie trafiła;)

Gość gość
Rozkopywacz kołdry - ale takie kobiety jak Autorka czy ja nie szukamy mężczyzn takich jak Ty, na jedną noc. Dlatego możemy chodzić miesiąc do kina, bo nie o kino w tym chodzi.