Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedeowa402

Bluzki dłuższe z tyłu problem! pomocy kochane! :)

Polecane posty

Gość dedeowa402

otóż bardzo lubię bluzki, które z przodu są krótsze, a tył mają dłuższy.. a zapomniałam się przywitać - Dobry Wieczór :) wracając do tematu, po praniu tył takich bluzek robi mi się niesforny, rozciągnięty, zdeformowany.. przód wygląda ok, a tył... to przedłużenie schodzi jakoś na bok, wygląda po prostu brzydko... piorę takie bluzki ręcznie,żeby ich nie wirować, może to ja im szkodze? jak prać takie bluzki, żeby tył nie był zdeformowany? bardzo proszę o pomoc!! :) bo ostatnio kupilam ladna bluzke, obeszłam w niej dwa razy, wyprałam i... tył oczywiscie okropny, teraz nie wyglada juz tak fajnie, wrecz niechlujnie :( licze na Was! :)

Gość gość
kupować ubrania lepszej jakości?

Gość gość
a mi sie właśnie przód w takiej zdeformował ( też recznie piore ) zrobił sie taki z jednej strony krótszy a z drugiej dłuzszy jakby na skos szedł :/

Gość dedeowa402
no wlasnie ja tez mam z tym problem :( z jednej strony krosze- z drugiej dluzsze.. i co robic ehh :( kupuje w takich przecietnych sklepach.. i jakos z innymi bluzkami (nawet baaardzo marnej jakosci - np. po domu) po wypraniu nie mam takiego problemu.. tylko z tymi przedluzanymi z tylu :(.. i nie wazne czy jest za 20 zl, czy za 120 zawsze to samo :/ moze cos robie zle?

Gość dedeowa402
ktos ma taki problemm jeszcze?