Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejne te czasy

Polecane posty

Gość gość
To niestety musisz trochę poczekać, w tym wieku faceci są jeszcze mało dojrzali i sami nie wiedzą czego chcą... wiem to po sobie;) Poza tym faceci często udają innych niż są w rzeczywistości, bo okazywanie uczuć, romantyczności, delikatności to niestety okazywanie słabości, mało która dziewczyna jest zainteresowana takim typem faceta... zwłaszcza w tak młodym wieku. Nie szukaj chłopaka, tylko poszukaj przyjaciela, wtedy łatwiej o szczerość, bo nie trzeba zgrywać twardziela aby zdobyć kobietę;)

Gość gość
Dzięki, Xen. :) Ten człowiek jest jakiś nienormalny. Nie obraziłam go ani nic takiego, a mnie bez powodu wyzywa. Nie jestem głupia, a tym bardziej pusta.

Gość gość
Dokładnie, też myślę, że większość facetów udaje takich. A szkoda, bo przecież nie ma nic złego w tym, że człowiek nie wstydzi się uczuć. Ale cóż poradzić. Presja otoczenia robi swoje. Nikt nie chce być tzw. c**ą.

gość Dzięki, Xen. usmiech.gif Ten człowiek jest jakiś nienormalny. Nie obraziłam go ani nic takiego, a mnie bez powodu wyzywa. Nie jestem głupia, a tym bardziej pusta. x Nie ma za co:).

Gość gość
A jaki ma urok poznawanie kogoś w realu? Taki sam jak przez neta;) tylko jeśli ktoś jest nieśmiały, to łatwiej kogoś zagadać w necie niż w realu i w przypadku podjęcia decyzji o spotkaniu, taka osoba już mniej się stresuje, bo już trochę tą osobę zna. Z mojego otoczenia, większość par poznała się w necie, albo na forach tematycznych, albo na czatach, albo na portalach społecznościowych, takie czasy niestety.

Wasze pojmowanie miłości śmieszy mnie. Jakbyś się zakochała z wzajemnością to nic by cię nie obchodziło czy twój chłopak to zabójca, bandyta, cham, cynik itd.

Gość gość
Musiałabym kiedyś spróbować, bo na razie jakoś sceptycznie do tego podchodziłam. Pisałam co prawda z kilkoma chłopakami, ale potem kontakt się urywał i w końcu się nie poznaliśmy na żywo.

jagoda rozgnieciona Wasze pojmowanie miłości śmieszy mnie. Jakbyś się zakochała z wzajemnością to nic by cię nie obchodziło czy twój chłopak to zabójca, bandyta, cham, cynik itd. x Nigdy z zabójcą i bandytą,jeszcze by mnie zabił,gdyby zabrakło mu argumentów w dyskusji:).

Gość gość
Tylko nie szukaj miłości, bo jej nie da się znaleźć... ona sama z czasem przychodzi;) zacznij od szukania zwykłej znajomości i może z czasem coś z tego wyjdzie. Gdyby nie net, to ja nie poznałbym tej swojej przyjaciółki, a ona stała się dla mnie jedną z najważniejszych osób w życiu, więc czasem warto zaryzykować;) kto nie ryzykuje, ten nie żyje;) Powodzenia i dobrej nocy życzę... i ponawiam apel, nie karmcie trolla;)

Gość gość
Dzięki, pozdrawiam i dobrej nocy. :)

Gość gość
jagoda, boli cię coś?

[zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Brzmicie jakby cynik i cham nie miał prawa do romantyczności. x Oj tam oj tam,oczywiście,że ma prawo,niech tylko zdejmie maskę.

Gość gość
Co mi po takim chamie i cyniku, który ukrywa swój romantyzm? Równie dobrze może w ogóle nie być romantyczny, na jedno wychodzi.

Gość Bumbamaraa
Te Jagodo idź już spać albo przynajmniej się nie udzielaj bo aż szkoda czytać twoich wypocin. Musisz być totalnym nieudacznikiem skoro innym do******lasz o tej porze.

Gość gość
du/pa boli cię po kopnięciu chyba, ktoś musiał wziąć duży zamach

[zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona To ci po takim chamie że dla ciebie jedynej akurat będzie romantyczny jakbyś nie rozumiała przesłania. x Ja wiem,że z ciebie dobry chłopak,tylko czasem musisz pokazać rogi;).

Gość Bumbamaraa
Xen masz do niego nie lada cierpliwość zazdroszczę. Jestem tutaj dość często i nie mogę już znieść tego trolla który każdego obraża i poniża. Czy to ta sama osoba co Claude?

[zgłoś do usunięcia] Bumbamaraa Xen masz do niego nie lada cierpliwość zazdroszczę. Jestem tutaj dość często i nie mogę już znieść tego trolla który każdego obraża i poniża. Czy to ta sama osoba co Claude? x Nie wiem,nie sądzę.

Fubu opanuj się:),dlaczego jesteś taki zły?

Gość Bumbamaraa
Jestem facetem to po pierwsze a po drugie licz się ze słowami bo inaczej zgłoszę cię do prokuratury.

Znam prawo lepiej niż ty, mogę cię nazwać kałem, szmatą czymkolwiek obraźliwym a wiesz dlaczego? Bo nie obrażam danych personalnych, a za obrażanie pana "Bumbamaraa" na forum może mi grozić co najwyżej ban, oraz w tym przypadku całkowita racja po mojej stronie. Bo nie mylę się.

Dobrej nocy życzę Panom:).

Gość Bumbamaraa
Już ja się postaram o to żeby na banie się nie skończyło a odpowiedziałeś za to że obrażasz użytkowników tego forum.