Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikabb8

usg szukam lekarza

Polecane posty

Gość monikabb8

Hej, szukam dobreg lekarza w krakowie, który poprowadzi moją ciąże. Jestem w 4 miesiącu i już dwa razy zmienialam lekarza, więc zależy mi tym razem na kimś na prawdę dobrym i sprawdzonym.

Gość werka85
w całym krakowie czy jakis szczególny rejon cię interesuje?

Gość monikabb8
może być cały kraków ale najlepiej centrum i stare miasto. no obrzeża krakowa raczej odpadają:)

Gość werka85
not o mogę ci polecić ultragen na Dietla. Chodziłam tam do dr Totko, bardzo miła pani, zawsze wszystko na spokojnie mi wyjaśniała, uspokajała (bo ze mnie jest straszna panikara;)) Oby więcej było takich lekarzy!!!!!

Gość monikabb8
dzięki wielkie, wezmę ją pod uwage :)

Gość natka1721
Polecam pania doktor Martę Szaganiec.Prowadzi moja ciaze i jestem z niej naprawdę zadowolona :) tez zmieniałam lekarza i widzę duza róznice Pani Doktor jest bardzo przyjazną i ciepłą osobą. Można czuć sie przy niej nieskrępowanym. Zawsze wnikliwie przygląda się wszelkim rzeczą, które ja zaniepokoją. Z całą pewnością polecam ;)

Gość klaudyśka21
a też do niej chodziłam!! tzn do dr Totko i mam bardzo pdobne odczucia, bardzo spokojna i profesjonalna pani doktor, zawsze pościęc***acjentowi tyle czasu, ile ten chce a nie jak większość lekarzy – zbywa cię po 5 minutach żeby „odklepać” kolejnego