Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiatrojeczkih

okres test negatywny a jednak ciaza ?

Polecane posty

Gość mamusiatrojeczkih

Witajcie! Przychodzę do was z problemem.... ostatnią @ normalna ( ciemno czerwona , skrzepy , ból przez pierwsze 2 dni że z łożka nie mogłam się podnieść) miałam pod koniec Lutego.... pod koniec Marca zaczełam się nienajlepiej czuć... mdłości.. osłabienie.. napady głodu... bardzo bolały mnie piersi.... 5 kwietnia @ nie było zrobiłam test .. wyszedł negatywny. 8 kwietnia dostałam @..... ale była dziwna... trwała 5 dni.. nie była zbyt obfita miała inny kolor bardziej żywa czerwień i brak skrzepów... ból podbrzusza był ale nie taki jak normalnie... dziś mamy 15 maja @ nie ma .... przez cały miesiąc jestem osłabiona , piersi czasem lekko pobolewają ( ostatni raz bolały jak byłam w ciaży z synkiem 6 lat temu ) podbrzusze lekko pobolewa przez cały czas... jestyem strasznie wyczuulona na wszelakie zapachy... których inni nie wyczuwają.. ( glupi przyklad... wchodzę do domu kolezanki i w korytarzu czułam delicje!!!!! idziemy do kuchni a na stole delicje!) mam lekkie upławy.... Czy jest możliwe że jestem w ciąży ? z mężem się nie zabezpieczamy. stosujemy stosunek przerywany z myślą że co będzie to będzie... muszę zaznaczyć że jesli by się okazało że jestem w ciąży to było by fajnie :) Co o tym myslicie ? miał ktos podobnie i był w ciąży ?

Gość gość
możliwe. Zrób betę lub powtórz test.

Gość gość
może najlepiej pójdź do ginekologa i będziesz miała pewność co się dzieje.

Gość mamusiatrojkih
no wlasnie nie mieszkam w polsce... wiec zrobienie bety graniczy z cudem.. do polskiego gina mam prawie 300 km... wiec tez ciezko.... Czy ktos mial podobnie ?

Gość gość
Jestes kobieta dorosła , dojrzałą - IDZ DO LEKARZA ! to najprostrze rozwiazanie