Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paczka fajnych ludzi w rozmiarze XXL

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam na pogaduchy Nie wszystko złoto co się świeci wyparci przez anorektyków

Gość gość
chodzi ci o ludzi przed inicjacją seksualną czy po?

Gość gość
Czlowieku anoreksja to choroba.Gdzie ty widzisz te "anorektyczki"?Bo ja w rozmowach w toku widzialam taka chora osobe ktora miala 30kg.A w zyciu widze tylko szczuple,srednie i g...... .

Gość gość
Autorko czemu obrazasz zbyt szczuple osoby?Kompleksy?

Gość gość
a czemu szczupli obrażają tych co mają xxl

Gość gość
zielononóżka według ciebie to fajni czyli jacy

Gość gość
ludzi po

Gość gość
Nie wiem czy szczupli obrazaja większych ludzi.Ja jestem średnia i nikogo nie obrazam.A anoreksja to choroba.

Gość gosc 44
Mam rozmiar xl chętnie bym pogadała,ale widac że od początku juz przepychanki są i złosliwosci

Gość gość
tak teraz z ludzmi jest powieszchowność dokuczanie jeżeli nie jest temat dla ciebie nie wchodz nie komentuj nie dokuczaj i nie rób komuś przykrości bez powodu

Gość gość
no dziewczyny, nie wstydźcie się ;) ok ja pierwsza, mam 172cm wzrostu i ważę 104kg i dobrze mi z tym, mój mężczyzna mnie taką uwielbia :)

Gość gość
pewnie się nieżle podbudowałeś obrażając innych

schudnąć każdy może! ja obecnie ważę 36 kg, schudłam w pół roku z 60. choćbym nie wiem jak zarobiona z pracy wróciła, idę na półtorej godziny z psem na dwór i biegam, skaczę, szaleję, olewam że ludzie dziwnie patrzą jak latam za nim w największe krzaczory. ale grubi są zbyt leniwi nawet na to.

Gość gość
założ topik dla szczupłych i tam się wypowiadaj my się nie odchudzamy i nie potrzebujemy dobrych rad

Gość gość
Jest napisane jak byk "paczka fajnych ludzi w rozmiarze xxl " no i oczywiście co? Wchodzą tacy jak komandor zielononozka i odrazu z grubej rury! Po co to robicie ludzie??? Na świecie żyją różni ludzie, chudzi, grubi, chorzy i zdrowi... Ale czy że względu na to jak kto wygląda trzeba ich szufladkowac? Ja należę do osób o rozmiarze 40 i nie uważam sie za grubą tym bardziej że jestem wysoka ale mam grubą koleżankę i jest bardzo miła wesoła ma ogromne poczucie humoru i dużo dystansu do tego jak wygląda i jak wyglądają inni.. Ogarnijcie sie bo takimi tekstami udawadniacie że jesteście polglowkami i hipokrytami bo nie wierze że żaden z was jest tak idealny że ma prawo oceniać innych...

Gość gość
malo ludzi dostrzega wnętrze charakter wszystko takie płytkie i powieszchowne jeden drugiemu by tylko dowalał

Gość gość
mamy lusterka i bez problemu

Gość gość
myslałam że wpadnie tu paru ludzi i fajnie się pogada ale niestety same ataki i docinki

Gość gość
ktoś kto obraża innych tylko na podstawie ich wyglądu to dla mnie najgorszy typ człowieka. Odrażający. Sama mam od zawsze rozmiar S i do głowy by mi nie przyszło żeby jechać kogoś za to że jest grubszy.

Gość gość
to jest obraz naszego społeczeństwa

Gość gość
Kącik dla świnek.No grubaski dawac dawac!

Gość gość
Ponad 50% ludzi w Polsce jest szczupłych. Myślicie, ludzie, że jesteście super fajni i wyjątkowi bo macie chudą sylwetkę? To jest powód do tego żeby czuć się lepszym? Bo przypadkiem genotyp zadecydował o tym że należycie do tej większej, szczuplejszej części społeczeństwa? Podpisano roz. S ;>

Gość gość
inteligent się znzlazł a ze świnkami siedzi

Gość gość
jak mało jest ludzkości w ludziach jestem gruba i co z tego jestem super matką żoną zdolną pracowitą osobą uśmiechniętą

Gość gość
pozdrawiam wszystkich xxl głowa do góry uśmiech na twarzy