Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomuszcie blagam no blagam was ludzie co robic

Polecane posty

Gość gość

chaupe mnie zalewa, szustka dzieci glodne, dobytek woda zabiera, nie nadonzamy z odpompowaniem wody, katastrofa, nie wiem co robic, tusk nie pomaga, wujt sie d***m odwrucil, co robic, dzieci mam zarznac czy co zeby w koncu ktosik sie nami biednymi zajal?

Gość gość
a ty siedzisz przed kompem i piszesz ?

Gość gość
a co mam robic jak chaupe zalao w kuchni woda dzieci glode a maz odpapowuje ze szwagerem wode? mam wiaderkami wylewac? chrystusie nie wiem co poczne juz fundamenty namokniete to chaupa bedzie do rozbioru nowe plytki polozne byly to beton puscil soki i teraz odklejaja sie od ziemi chryste dlaczego nas to spotyka ?

Gość gość
ten rudy klamca obiecal ze pomoc bedzie i co? za marny zasilek to ja dizeci wykarmic nie moge a maz nie ma stalej pracy tylko dorywczo cos robi i cala szustka gluduje ani na ksiazki nie ma ani na ubrania to dob rze ze szwagier nam pomaga i moi rodzice bo bysmy chyba njaprawde musieli dzieci zarznac bo by co do gara nie bylo wlzozyc a teraz woda zabiera caly dobytek zycia wszystko stracone i co robi? co ta ruda malpa nam teraz doradzi? czemu strazkai nie ostrzegali ze bedzie taka woda to bysmy chociaz meble wyniesli i worki przygotowali a tak to rozpacz normalna rozpacz

Gość gość
biedne te dzieci tak się nudzą

Gość gość
gdy czytam kolejne prowo na forum to nachodzi mnie refleksja że te osoby mogłyby zrobić w tym czasie coś pożytecznego zamiast wypisywać takie piardy

Gość gość
bozie postawilam w oknie i teraz sie juz tylko modle ide dzieciom i chlopu przygotowac kanapki z salcesonem bo szwagier nam przysiusl chleb ale wody nie mamy pitnej i co mam? dzieci mam zakazonom wodom poic? chryste co za tragedia tragedia i tylko placz i rozpacz zostala

Gość gość
wiesz co... a co rudy jest winny, że dzieciaków Ci stary narobił, a Ty nie uczyłaś się jak trzeba było? Co rudy jest winny, że nie umiesz roboty znaleźć, zarobić i dzieciaki wykarmić, co? Ja pochodzę z bardzo biednej rodziny, ale jakoś potrafiłam o siebie zadbac i żyję mi się bardzo dobrze, i nie jest to zasługa rudego, ani nikogo innego tylko moja! A Ty jestes leń i narzekaczka!!!

Gość gość
No tak wszystko rudy,to może i ci rudy dzieci zmajstrował?

Gość gość
Moszna moszno dzieciukuf naczaskać, ale czeba nie nieni zajonć.

Gość gość
Moge przyjsc z lopatom!