Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JareckiJarek62

Fajny facet po 50 pozna towarzyszkę życia

Polecane posty

Gość gość
Facet tak do 45 to jeszcze jest ok,potem to już stary cap:-oJeśli masz męża i jesteście całe życie ze sobą,to jakoś to tolerujesz.Jednak taki do poznania po 50 tce,na bank atrakcyjny jest tylko w swoim lustrze w domu.Mój sąsiad,56 też za atrakcyjnego się uważa,biega w sportowych butach.W lato ubiera krótkie spodenki w jakieś palmy:-oDo tego łysieje i jest otłuszczony.Ja nie wiem,od kobiet wymagają by w wieku 50 wyglądała jak 30-stka ,a sami czasem na 60 siąt wyglądają.Panowie trochę samokrytyki.

Gość gość
Prowo,nie prowo ale dobrze że kobiety tu w końcu uświadomią tym "atrakcyjnym "jeszcze co niektórym,że są zwyczajnie zaniedbani,a nie atrakcyjni.Co wy myślicie?że 50 latka weźmie też byle co?Nie,my też mamy wymagania.

Gość gość
Siwe włosy na klacie,a nie daj boże tam na dole:-oNiestety ja miałam takiego 47 latka,myślałam że rzygnę jak to zobaczyłam.W dodatku,miał zagrzybione paznokcie u stóp!!!Zgrubiałe,żółte i powyginane.W ubraniu jesze jakoś się prezentował.Ja włosy farbuję,dbam o nie,jestem na dole wydepilowana (nie do końca)ale przycięta(na dół też henna czarna)choć tam siwa nie jestem.Pożegnałam tego "obleśnego przystojniaka".Aaaa i waliło mu z gęby okropnie:-oWystarczyła guma do żucia.Ale z tyłu zębów to on nie miał.

Gość gość
Bo powinien napisać,zwykły 50-latek.oczywiście zadbany jednak panowie nie wiedzą co to znaczy.Myślą że czysta koszulga i gacie,to zadbany

Gość gienia z podziemia
hahaha:D Sama prawda:DMój znajomy "przystojniak"miał wszystkie zęby,ale co drugi jakiś czarny,lub o zmienionym kolorze i oddech smrodliwy

Gość gość
Jasne,a wy jesteście wszystkie laski 50 latki,chyba w swoim mniemaniu.Stare próchna:-o

Gość gość
Oho ,ktoś się zdenerwował:DTylko po co te epitety?

Gość gość
staraDpo50tce No chyba że jest kawalerem ale ma za sobą jakieś związki konkubenckie (tfu ale brzydkie to słowo ale wiecie o co chodzi) x A Tobie się wydaje, że autor topiku to 50-letni prawiczek? Zabawne jesteście z szufladkowaniem ludzi wg stanu cywilnego.

Gość gość
Jasne bo facet nie ma co robić,tylko na ch/u/j/a hene kłaść:-oco za debilki

Gość gość
Hahaha ale zgryźliwe babska.Facet kryj się!hahaha

Gość gość
:D Ale się uśmiałam:D Conchita Wurst też ma zafarbowaną brodę,choć to młody chłopak;Da się,da się;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Siwe włosy na klacie,a nie daj boże tam na dolepechowiec.gif Niestety ja miałam takiego 47 latka,myślałam że rzygnę jak to zobaczyłam.W dodatku,miał zagrzybione paznokcie u stóp!!!Zgrubiałe,żółte i powyginane.W ubraniu jesze jakoś się prezentował.Ja włosy farbuję,dbam o nie,jestem na dole wydepilowana (nie do końca)ale przycięta(na dół też henna czarna)choć tam siwa nie jestem.Pożegnałam tego "obleśnego przystojniaka".Aaaa i waliło mu z gęby okropniepechowiec.gif Wystarczyła guma do żucia.Ale z tyłu zębów to on nie miał. x Ale o czym ta fascynująca historia świadczy? Chyba wyłącznie o klasie Twoich adoratorów. Może nawet kładzenie tam henny nawet Ci nie pomaga ;)

Gość gość
Co za głupie babska:-oConczita im się podoba.Wy macie nasrane pod deklem.Starepudła:-o

Gość gość
Ha niby klasę miał,wysoki,pan inżynier,na pierwszy rzut oka nawet nawet.Co z tego,jak on się z deka upił i zaczął rozbierać.To dopiero zobaczyłam:-oJedna siwizna między nogami i chlew w gębie

Gość gość
gość Ha niby klasę miał,wysoki,pan inżynier,na pierwszy rzut oka nawet nawet.Co z tego,jak on się z deka upił i zaczął rozbierać.To dopiero zobaczyłampechowiec.gif Jedna siwizna między nogami i chlew w gębie x No i....? Już wiemy, że facet miał problem, bo miał siwe włosy pod brzuchem. Swoją drogą, ciekawe z Tobą są randki skoro na pierwszym spotkaniu panowie rozbierają się do naga. Desperatka?

Gość gość
Wybacz,następnym razem faceta zapytam zanim się rozbierze,czy nie ma krogulców zgrzybiczałych na stopach.Dopiero jak skarpety ściągnął,to te jego pazurska mnie o mdłości przyprawiły.Tylko uważałam by się go nie dotknąć.Zasną na szczęście,a ja zwiałam.To było spotkanie po 1,5 r znakomości internetowej

Gość gość
Umieram hahaha ze śmiechu, potrzebna mi chyba kroplówka hahaha

Gość gość
Sptykałam się też na kawie z nim,chodziliśmy do kina itp.Ale to miał być ten pierwszy raz dla nas.Byliśmy na ślubie mojej siostry,trochę wypil i zasnął i chwała Bogu

Gość gość
gość Wybacz,następnym razem faceta zapytam zanim się rozbierze,czy nie ma krogulców zgrzybiczałych na stopach.Dopiero jak skarpety ściągnął,to te jego pazurska mnie o mdłości przyprawiły.Tylko uważałam by się go nie dotknąć.Zasną na szczęście,a ja zwiałam.To było spotkanie po 1,5 r znakomości internetowej x I spotkałaś się z nim po 1,5 roku znajomości, on się od razu rozebrał? Nie mogłaś wyjść zanim zasnął? On się w restauracji rozbierał? No chyba nie spotkałaś się w hotelu....

Gość gość
gość Sptykałam się też na kawie z nim,chodziliśmy do kina itp.Ale to miał być ten pierwszy raz dla nas.Byliśmy na ślubie mojej siostry,trochę wypil i zasnął i chwała Bogu x I na tych randkach nie wyczułaś, że straszliwie waliło mu z gęby? Skoro walić mu zaczęło dopiero przed tym pierwszym razem to może wina zatrucia jedzeniem na weselu siostry????

Gość czikitaaaaxd
pokaz zdjecie swoje gosciu po 50 stce

Gość gość
hahaha:D "facet nie ma co robić tylko henne na c/h/u/j/a kłaść"hahaha ,na włosy nie na przyrodzenie

Gość Wąska ze Sląska
:-D :-D ja da lej się zasmiewam:-D Piszcie, dziewczyny piszcie..niech te wszystkie małolaty poczytają, ze wiek kobiety nie konczy się na 30-tce , i ze mezczyzni bardzo często starzeją się szybciej i brzydziej. To postrzeganie kobiet, które już w wieku 35 lat sa "staruszkami" to wina mediów..kultu mlodosci i komentarzy np. w łonecie pt"ona ma 40 lat i zobaczcie jak wygląda" ( tak, jakby 40-tka powinna już mieć ciało 80-letniej staruszki). Ale facet , według tych samych medialnych kryteriów, łysy, z brzuchem i starzejacy się, do 70-tki jest młody:-D

Gość gość
Skoro moja rozmówczyni (ta od wstrząsającej historii z 49 latkiem z klasą) uciekła to pozwolę sobie na podsumowanie: miłość jest dla lud******ażdym wieku, ale uważajcie: siwizna na c***u może być traumatycznym przeżyciem dla kobiet z henną na cipce. A młodsi niech pamiętają o tej wskazówce za lat kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt. Proponuje ustalać to PRZED rozebraniem.

Gość lmfldnfslndfs
stare raszple

Gość gość
21:12 on już tu nie wróci hahaha. Ciekawe dlaczego?

Gość gość
Te siwe włosy to nic,w prównaniu do tych pazurów:-onNie no on ogólnie po rozebraniu to był zaniedbany:-oWiesz co?ja nie mam pięt jak papier ścierny,a paznokcie normalne.Nawet jakbym gdzieś tę nieszczęsną grzybicę złapała,to bym to leczyła i to szybko.On to zaniedbał,jeszcze giry mu śmierdziały.Odemnie się wymaga,to ja też wymagam.Jak zadbany to zadbany do cholery

Gość gość
hahaha :D dobre.niech panowie czytają:)

Gość gość
Stare raszple się zebrały,co im się książę z bajki śni w wieku 50 lat.Prawda jest taka że,nie macie w czym wybierać,a udajecie piękności jak z Playboya.Pomarszczone,siwe,stare śmierdzące raszple:-o

Gość Wąska ze Sląska
2014-05-15 21:25:15 [zgłoś do usunięcia] gość Te siwe włosy to nic,w prównaniu do tych pazurów..Odemnie się wymaga,to ja też wymagam.Jak zadbany to zadbany do cholery ----------------------- generalnie masz racje- facetom się wydaje, ze jak się rano ogoli, to to jest to "zadbany":-D Tylko, ze taka sama grzybice widziałam u swojej koleżanki, pani z wyższym wyksztalceniem...wiec po prostu brak higieny " nie zna granic" :-(