Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie, doradzcie, nie daje rady

Polecane posty

Gość gość

Witam was, , interesuje mnie jak to wyglądało u was i co myślicie o mojej historii. Okres spóżnia mi się od 2 miesięcy, w kwietniu kiedy po raz pierwszy w życiu spóżnił mi się okres 9 dni wykonałam test ciążowy jednak wyszedł on negatywny, bardzo mnie nie pokoiło moje samopoczucie ponieważ tydzień po wcześniejszej miesiączce to byl marzec, dostałam drobnego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, strasznie bolala mnie głowa 3 tygodnie od tamtego momentu co dotad mi sie nie zdarzało , miałam nudności i zawroty głowy jednak po okolo 5 tygodniach przeszło mi to , gdy okres sie spozniał 12 dni poszłam na bete jednak nie mialam mozliwosci odebrania wyników , i zadzwonilam do laboratorium tam poni nie podała mi dokladnego wyniku jedynie powiedziała ze w ciązy nie jestem , moje samopoczuce jednak od tamtego plamienia strasznie sie zmienilo boli mnie glowa mam mdlosci zawroty wahania nastroju, wstret do alkoholu chociaz wczesniej czesto wychodzilismy z mezem ze znajomymi i pilam alkohol bez problemu i zauwazylam ze caly czas wydziela mi sie biało kremowy bezwonny sluz. nie wiem juz co myslec , w poniedzialek ide do ginekologa jednak czy to moglo by byc ciaza ? dodatkowo od tygodnia mam bole pochwy takie co jakis czas krotko trwale...

Gość gość
My nie jesteśmy ginami,czekaj do poniedziałku.

Gość gość
liczylam , na jakies porady ....wsparcie

Gość gość
Testy negatywne beta negatywna okres masz od dwóch miesięcy normalny tylko trochge się spóźnia ale oczywiście ze jesteś w ciąży hahaha kocham to forum Okres jest testy niegatywne beta nie wskazuje ciąży a autorka liczy na ciąże kuzwa cyrk Nakrecasz się od dwóch miesięcy i objawy sobie wmawiasz:-)

Gość gość
Ty umiesz czytać??Autorka pisze,że NIE MA okresu od dwóch miesięcy.Miała plamienie w marcu i do dziś zero okresu.

Gość gość
brak slow co do niektorych .... czytanie ze zrozumieniem sie klania... do pozostalych dodam ze stosunek z mezem regularnie uprawiamy ... okolo 3-4 razy w tygodniu , a nie tylko tego 9 marca

Gość gość
mogą to być cysty lub jakieę inne zmiany na narządach rodnych, bez wizyty u lekarza ginekologa się nie obędzie,wpisz w przeglądarkę objawy na pewno coś znajdziesz powodzenia i zdrowia

Gość gość
dziekuje za slowo otuchy gosciu, mam dopiero 22 lata wiec na cyste to chyba za predko... poza tym wszystkie objawy wskazuja na ciaze i taka mam nadzieje ... jednak wizyta dopiero w poniedzielek ...

Gość gość
To idz do apteki po dwa testy. Powinny wyjsc pozytywne juz po takim czasie

Gość gość
strasznie boje sie rozczarowac znow negatywnym wynikiem ... najbardziej martwi mnie ten bol pochwy .... do poniedzialku poczekam z testami na 19 mam ginekologa zobaczymy co powie :(

Gość gość
to moga byc torbiele na jajnikach! i wcale nie mysl z jestes za mloda, mnie to spotkalo w wieku 18 lat idz do gina na usg on ci powie co i jak

Gość gość
ide ide , zapisalam sie juz na poniedzialek 19:15... tylko mam straszna nadzieje ze to nie torbiel.... tylko mala fasolka

Gość gość
Błagam tylko nie fasolka:O dlaczego nie zrobisz teraz testu?Z tego co piszesz wynika,że zrobiłaś tylko jeden

Gość gość
3mam kciuki:) daj znac czy to mala fasoleczka:)

Gość gość
mam straszna nadzieje .... ze tak bedzie i juz w poniedzialek wieczorem bede sie wam mogla pochwalic ... , wczesniejszy okres mogl sie spoznic przez nie prawidlowe odzywianie , jednak juz od 1,5 miesiaca wszystko z jedzeniem wporzadku i wynikami tez ... a test ostatni robilam 2 tygodnie temu

Gość gość
mam nadzieje ze tak bedzie i juz we wtorek bede mogla sie pochwalic wam... :) wczesniejszy okres mogl sie spoznic przez nie prawidlowe odzywianie jenak od 1,5 miesiaca juz jest wszystko wporzadku z jedzeniem i wynikami ... ostatni test robilam 2 tygodnie temu ...

Gość gość
jeśli robiłas dwa tygodnie temu to nie ma szans na ciążę

Gość gość
a skad wiesz ze nie ma szans ? moja kolezanka robila dzien przed wyjsciem do gin, a u gin dowiedziala sie ze to 12 tc , wiec wszystko jest mozliwe

Gość gość
Daj spokój i przestań sobie wkręcać

Gość gość
wiesz co nie masz zbyt wiele do powiedzenia jak widze od poczatku rozmowy wiec wyjdz z tego forum .... bo nie masz zadnego doswiadczenia ktore bys przytoczyla przy chociaz jednej wypowiedzi tylko negatywne komentarze