Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TAK NAPRAWDĘ WYGLĄD DECYDUJE O WSZYSTKIM. CHARAKTER JEST NA DRUGIM MIEJSCU

Polecane posty

Gość gość

gówn.o prawda ze ludzie patrza na charakter to wyglad sie liczy. nie zagasz nigdy do brrzydkiej dziewczyny no chyba ze coś od niej chcesz : notatki itp a ludzie próbują sobie wmówic ze wyglad na drugim miejsciu i to mmnie śmieszy. jezeli spotykamy osobe to patrzymy na wyglad potem poznajemy charakter jezeli nie przypasuje to mamy w niego w**********

Gość gość
chciałam tylko naswietlic temat

Gość czikitaaaaxd
kazdego? wątpie ludzie mówią, że niby charakter najważniejszy i to mnie śmieszy najbardziej, bo z brzydkim, niezadbanym nikt nie chce byc

Gość Maec
U każdego są jakieś priorytety. Dla 87.5% mężczyzn priorytetem będzie wygląd. Dla 42% kobiet priorytetem będzie wygląd, kolejnych 42% pieniądze i kolejnych 10% to jak bardzo danego faceta chcą *inne* kobiety, bez względu na powód.

Gość iluzionn
mylisz się.. owszem najpierw zauroczamy się w wyglądzie ale zostajemy bo zakochujemy się w charakterze...

Gość gość
Maec - to się nazywa precyzja. Słusznie, takei są realia.

Gość Maec
Iluzionn - I co z tego, skoro musi się wydarzyć NIESAMOWITA rzecz, żeby kobieta czy facet dał/a komuś szansę kto nie spełnia ich "kryteriów" w kwestiach wizualnych czy materialnych?

Gość zbzikowany anioł
bez charakteru nawet model bedzie brzydki

Gość iluzionn
Maec o jakich kryteriach mówisz ja np jestem ładna nie będe skromna bo i tak nikt mnie tu nie zna ale jestem blondynką inteligencją nie grzeszę więc i faceta nie mam... bez odpowiedniej osobowości wyglądem nic nie zdziałasz

Gość dr trupek zredukowany
Gadasz tam, że nie masz chłopaka, bo nie masz "odpowiedniej osobowości" :D Prędzej uwierzę, że masz paskudny charakter, ale i to w przypadku urody nie jest istotną przeszkodą.

Gość iluzionn
no dobra mam zryty charakter na wszystko się godze nienawidzę kłótni i jestem zbyt skromna to powoduje iz face ci się nawet do mnie nie zbliżają hehe nie żartuje powód jest całkiem inny... moja mamusia -obrończyni dobrego imienia czy jak to się tam mówi no że dba o moją opinie...

Gość iluzionn
claude speed nie każdą ładną da się zaliczyć... np.mnie :) bo jestem za ładna dla ciebie hehe

Gość gość
Bzdura jest takze, ze charakter zatrzymuje. Moja piekna kolezanka jest sukowata, egocentryczna, nie ma zadnych pasji (poza shoppingiem), ciagle strzela fochy facetom, a mimo to faceci za nia lataja z wywieszonym jezorem, wiedzac dokladnie jaka jest.

Bzdura jest takze, ze charakter zatrzymuje. Moja piekna kolezanka jest sukowata, egocentryczna, nie ma zadnych pasji (poza shoppingiem), ciagle strzela fochy facetom, a mimo to faceci za nia lataja z wywieszonym jezorem, wiedzac dokladnie jaka jest. x CZYLI JEJ CHARAKTER ZATRZYMUJE idiotko

albo chcą ją przelecieć, ale jak zostają przy niej na długie lata to oznacza że podoba im się JEJ CHARAKTER SUKI

Gość tiaaa jasne tylko że
no to ja mam wygląd z*jebisty i jestem zerem w życiu( nawet dla kobiet) wiesz czemu? Bo nie mam pienionszki w portfelu i nie ma dzyń dzyń dzyń. Przemyśl to sobie człeeeek. Hajs jest na pierwszym miejscu.

Ileż to przypadków, gdzie kobieta szczególnie atrakcyjna, manipuluje tym swoim mężczyzną, gnoi go, wykorzystuje, a on się na to zgadza. Zatem wredne i śliczne panny, nie tylko są zaliczane.

tiaaa No nie wciskaj mi kitu, że mężczyźni masowo oczekują od kobiet, żeby miały pieniądze. Są takie typy, ale bez przegięć, żeby każdy mężczyzna szukał posażnej panny, jak to się kiedyś mówiło.