Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety z kobietami nie da sie pogadac na jakies ambitniejsze tematy

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc kobiet nie ma zdania na tematy społeczne,polityczne itp

Gość Bucior
to prawda

Gość gość
bo z kobietami pogadasz o zakupach, mam talent itp

Gość gość
potwierdzam zdanie autora. mam troche znajomych plc****eknej i lipnie z tymi pwazniejszymi gadkami:/ panny z przedzialu wieku od 20 do 30

Gość ilysa
Tematy ambitniejsze to jakie? Pytam z ciekawości, czy da się ze mną pogadac.

Gość gość
bo my kobiety nie zajmujemy sie głupotami

Gość gość
np . osiągnięcia baletu mongolskiego :)

Gość gość
nie lubie czytac

Gość gość
a ja nie raz smieję się jak słyszę te męskie gadki, niby tzw.ambitne właśnie. A prawda to jest taka, że faceci próbują pokazać jeden przez drugiego że jest lepszy,mądrzejszy.Nic interesującego, zwyczajna rywalizacja po prostu. Nic nie tracicie.

Gość gość
kobiety niczego nigdy nie wymysliły nawet tampony wynaleźli faceci rolą kobiet jest siedzenie w domu i wychowanie dzieci

Gość muchomorzyca z lasu
Wiec dla ciebie tematem ambitnym jest polityka? Ok, masz prawo tak myslec. Widzisz dla wielu osob polityka jest tematem, ktorego sie nie tyka, ktory meczy, nuzy i nie ma sie ochoty zaglebiac ani tym bardziej poszerzac swojej niklej wiedzy wv tym obszarze. Dla mnie jest to temat tak suchy i bezplciowy jak mecze pilki noznej ale najwidoczniej jestem typowa baba. Sa kobiety, z ktorymi mozna przyjemnie i wciagajaco konwersowac (i niekoniecznie o zakupach i telenowelach brazylijskich) - moze tylko warto zmienic nastawienie i przekonania? Ja np bardzo lubie ksiazki i filmy i czasami brakuje mi rozmow na temat odczuc dotyczacych przeczytanej ksiazki - ale nie rozmow z gatunku: z ta ksiazka byla super a tamta jeszcze lepsza - tylko takich naprawde subtelnych doznaniach. Nie moge jednak miec pretensji do ludzi, ze nie podchwytuja tematu bo ich odczucia niekoniecznie musza wspolgrac z moimi.

Gość gość
22:14 gdyby nie kobiety,to ten co wymyślił tampon nie dozylby wieku dorosłego. Dwa,czy którakolwiek kobieta doprowadziła do wybuchu wojny? Trzy: panowie mogli się juz id wieków kształcić rozwijac,a kto w tym czasie zajmował się dziećmi i nie miał czasu na naukę czy hobby? Thats all my friends.

Gość gość
sama potwierdzasz,kopiety nadają się tylko do rozrodu i sprzątania. Muzułmanie dobrze o tym wiedzą i trzymają kobiety osobno.

Gość gość
masz towarzystwo kiepskich kobiet. A kazdy ma takich znajomych, na jakich zasłuzył.