Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperrro

mozecie mi dac kopa zebym wkoncu schudla wziela zycie w swoje rece

Polecane posty

Gość desperrro

jestem gruba i nie umiem sie sama podniejsc z tego dolku jestem zdesperowana i brakuje mi czegos co by mogla sobie przypomniec w chwili zwatpienia..

Gość ŁO MATKO ALE
PUSTA PANNA

Gość gość
Nie zaczynaj diety na 100 % , ale wprowadzaj eliminacje jednego produktu na tydzień ... Pij do tego szklanke wody co godzinę ...

Gość gość
pomyśl sobie że bieganie jest super. Wyobraź sobie biegnące konie. Grube osoby jak biegają też fajnie wyglądają- widać Twoją siłę. I schudniesz tylko nie od razu są efekty. Polub to co robisz.

Gość gość
Bieganie dla otyłej osoby to nie taka łatwa sprawa , bola stawy i zrywaja sie sciegna , lepsza wersja na start jest aerobik w wodzie , daje taki sam efekt , a nie powoduje kontuzji

Gość gość
Czy aby napewno jesteś gruba czy tylko w Twojej głowie masz taki obraz? Bieganie nie jest dla każdego a poza tym, przereklamowane. Trudno doradzić bokażdy jest jednak inny. Zależy co lubisz jeść, co Ci smakuje i czym można zastąpić niektóre produkty. Dieta jest często źle zrozumiana. To, że będzisz sobie odmawiać niektórych rzeczy nie znaczy że będą efekty. Ludzie np źle pojmują cukier i tłuszcze. Organizm potrzebuje cukru i tłuszczów. Ech, temat rzeka ale nie mam zamiaru się wykłucać z ludźmi. Ostatnio panuje moda na bezglutonową żywność, a ludzie słuchają zupełnie nie mając pojęcia że organizm potrzebuje glutonu i o co chodzi.

Gość desperrro
tak mam nadwage;/ juz nie raz probowalam ale ze mna to jest tak ze ja malo rzeczy lubie wiec jem praktycznie to samo nie jem miesa ziemniakowsmazonego juz od xxxlat i tobez zadnych wyjatkow duzo produktow macznych bonie wiem jakie zamienniki znalezc;( a maka tuczy

Gość gość
Eazne jest zeby w jednym tygodniu "zbijac" wode , a w drugim tluszcz , wybierz sie do naturs house , oni pomagaja przy niewielkich nakladach fnansowych - jakies 100 zl tygodniowo Dobiora diete do twoich upodoban i alergii

Gość fosa
Spróbuj oprócz diety zastosować jakiś wspomagacz np.Foreverslim u mnie się sprawdził.Też kiedyś byłam dość dużą kobietą.Po skończeniu diety i odstawieniu Foreverslimu ważę o 16 kg mniej.

Gość gość
po prostu przestań żreć świniaku

Gość gość
Rety jacy ludzie są czasami wredni.Nie każdemu jest łatwo schudnąc stosując samą dietę a nawet jeżeli to trwa to bardzo długie i jest strasznie uciążliwe.Spróbuj rzeczywiście Foreverslimu dzięki niem tęmpo odchudzania bardzo się zwiększa.I co ważne dla osób które się odchudzają nie ma po tych tabletkach efektu jo-jo.

Gość gość
Byłam gruba, chociaz mam sliczna twarz. Dziewczyny byly brzydkie jak noc,ale szczuple i wyrywaly fajnych kolesi na stale, a mnie nikt nie traktowal powaznie. Wzielam sie za siebie, w ciagu 2 lat schudlam 25 kg, zdrowo,silownia,bez efektu jojo. Poznalam meza, przystojny,zamozny ,zakochany we mnie bez pamieci a ja w nim. Poprzedni faceci sie do niego nie umywaja. Jestem w 7 mies ciazy i dbam o sylwetke, cwicze na silowni z trenerem,aby nie przezywac znow piekla nadwagi. Szczuplosc odmienila moje zycie calkowicie. Bez tego,nie mialabym szans na to,co mam.