Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polećcie mi jakiś dobry, babski serial prosze :)

Polecane posty

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaa
Nie szukam raczej śmiechu, a przede wszystkim romansu, zwiazków, przyjaźni, wątków związanych z życiem zawodowych, czyli seriali obyczajowo-babskich. Sprawdze różowe lata, widziałam kilka odcinków swego czasu w telewizji i było ok. :classic_cool: Dziekuje :)

Lubie mam na imie Earl :D Swego czasu leciało na Comedy Central i oglądałam jak akurat trafiłam. :) Z takich stricte komediowych to lubie bardzo "Hoży doktorzy" :) Także to moge polecić, jeżeli ktoś nie zna :P

Gość gość
Ja nie lubię obyczajowo-babskich. "Seks..." mi sie podobał (oprócz wersji kinowych), bo był zabawny, ostry, bez tabu. Inne babskie seriale uważam za zbyt... rozciapane. Nudzą mnie, jak "Gotowe na wszystko". Wolę coś zabawniejszego.

To fakt, kinowa wersja była c*****a. Ale były ładne ciuchy, więc i tak się przyjemnie oglądało. :P A Walking Dead widziałaś? Jak nie to polecam. Ja oglądam seriale przede wszystkim dla miękkich bab, ale to mi sie podobało bardzo. :classic_cool:

A jest ktoś kto oglądał jak poznałem waszą matkę? Na forach wszyscy się fascynują tym serialem, ja widziałam kilka odcinków w telewizji (w przypadkowej kolejności) i jakos mnie nie porwało. Może powinnam od początku spróbować obejrzeć?

Gość gość
Nie oglądam seriali, których jeszcze nie skończono kręcić, bo potem wyczekuję na kolejne odcinki, a po pół roku i tak zapominam co było (za dużo seriali oglądam). Polecam oczywiście Dr House. A Różowe lata uwielbiam, uważam że to jeden z najfajniejszych seriali. Polecam też pierwszy sezon Heroes, Prawdziwe powołanie, Przerysowani (animowany, ostry i b. śmieszny serial dla dorosłych), Technicy-Magicy. Ooo.... spodoba Ci się serial Chuck! Jest naprawde fajny! Zabawny, miłosny i co odcinek coś się w nim dzieje.

Housa niestety oglądałam, co prawda nie wszystkie odcinki, ale większosc. Brakuje mi pięknej Olivi Wilde. 😭 Herosi niestety nie moja bajka. Ale dziękuj***ardzo za prawdziwe powołanie! Co prawda nie będzie to mój faworyt, a na pewno nie na tyle, zeby oglądać codziennie przed snem, ale mojemu mężczyźnie na pewno więc i tak będe oglądać. Dzięki :D W Chucku widze jakąś ładną blondyne, więc tez zerkne. :)

mojemu mężczyźnie na pewno się spodoba*

Gość magdaaaa321
hosa ogladalam walking dea tez i podobalo sie chociaz to walking dead juz takiepozniej sie nudne robilo. breaking bad o gosciach co produkuja metaamfetamine wkrecil mnie no ale autorka szuka typowo babskich:)

Gość magdaaaa321
kiedys ogladalam plotkare gossip girl ale zczelo mnie draznic wiec do konca nie ogladalam.

Gość gość
"Prawdziwe powołanie" jest moim zdaniem wyjątkowym serialem. Z opisu jest dość typowy w porównaniu do wielu innych kręconych ostatnio, ale w innych co odcinek jest ten sam schemat rozwiązywania spraw. W tym jest naprawdę ciekawie, schematy się zmieniają, dochodzą nowe ciekawe aspekty itd. Szkoda że nagle przestali go kręcić. :O "Chuck" jest naprawdę super. Serial ma rewelacyjne zakończenie, bardzo nietypowe. A ta "ładna blondynka" to Polka :)

Gość gość
tak tak, Doktor hart!!!!! :D <3 czyli HART OF DIXIE w oryginale :))) superancki serial, superancki!!!! :)))

Gość gość
Dla mnie Breaking Bad to była porażka. Nie przypominam sobie kiedy oglądałam tak nudny serial.

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaaaaa
boże, nie moge dodać posta bo wyskakuje mi, że spam 😭 W kazdym razie chciałam napisac, ze widzialam 3-4 odcinki breaking bad i to dla mnie najnudniejszy serial swiata. Nie wiem czemu wszyscy sie tak podniecają nim. Z niebabskich seriali polecam jeszcze Magie kłamstwa i Luthera. Bardzo fajne. :) Dzis sobie pościągam po jednym odcinku tego, co mi polecaliście i wybiorę partnera na najbliższe noce. :classic_cool:

Gość gość
No widzisz, to jednak chyba mamy podobny gust, skoro "BB" tak nas nudzi, a "Seks..." uwielbiamy. :) W takim razie "Chuck" i "Różowe lata" powinny Ci się spodobać. :) Też nie rozumiem fenomenu BB. Zakładam, że to dlatego, że jest o dragach, a ludzie podniecają sie dragami i filmami o tym (Requiem dla snu, Las Vegas Parano, Trainspotting i wiele innych). Filmy o narkotykach od razu są otaczane jakimś dziwnym kultem :O

Gość gość
Gossip girl ! Kocham ten serial :)

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaaa
Dobra, zasiadam do oglądania. Na dzis pierwszy odcinek The client list i Różowych lat. :classic_cool: Za gossip girl podziękuje, raczej nie szukam serialu o nastolatkach. Ale jeżeli chodzi o serial o "trochę młodszym pokoleniu", takim do 20 lat to polecam bardzo Felicity i Joan z Arkadii. Felicity chyba sama sobie obejrze jeszcze raz, to największa miłość mojego dzieciństwa ❤️

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaaa
A co do filmów o dragach to racja :) Kiedys, dawno temu jeszcze jako nastolatka obejrzałam Requiem i w ogóle do mnie nie trafiło. Ostatnio znów na niego wpadłam i pomyslałam, ze odswieze sobie seans, bo moze wtedy byłam za młoda. Ale drugim razem było jeszcze gorzej. A co najlepsze, wszyscy go reklamowali i reklamują jako film, który sprawi, ze odechce się ćpania raz na zawsze :D Ja wcale nie miałam takiego wrażenia :classic_cool:

Gość gość
Girls albo Dziewczyny (polski tytuł), XXL, To nie koniec świata, Przyjaciół tez polecam, Jak poznałem waszą matkę, Gra o tron. Sporo jest fajnych seri ali

Gość gość
Seks w wielkim miescie , tylko uważaj bo grozi nałogiem ;-)

Gość gość
No widzisz, to kolejna rzecz wspólna - do mnie tez Requiem kompletnie nie trafiło, a parę razy widziałam. Jeśli chcesz to zostaw jakiś namiar na siebie, jestem specem od filmów i seriali :classic_cool: to może coś jeszcze Ci polecę.

Gość gość
up

Gość gość
Ja polecam Devious Maids - serial o pokojówkach ale pełen ironii ze śmiesznymi dialogami, serial Revenge też mnie bardzo wciągnął. Oprócz tego mogę jeszcze polecić Pretty Little Liars, 90210, Gossip Girl i Jezioro Marzeń - wszystkie typowo babskie seriale :)

Gość gość
One Tree Hill (Pogoda na miłość ) , choc o nastolatkach to bardzo poważne tematy podjęte moim zdaniem . Polecam :)

Gość gość
a PRZYJACIÓŁKI?

Gość enkaomenka
Private practice (prywatna praktyka), chirurdzy (BOSKIE!), hart of dixie :) polecam :)

Gość gość
Pustynna milosc, na youtube, , super serial

Gość gośćmik789
Good Wife- glowna postac kobieta, serial fajnie pokazuje jak walczy o siebie i jest coraz silniejsza.Swietna postac kobieca to Kalinda - sledczy, biseksualna. The Fall- tu juz nie kobiecy, ale znow glowna rola kobieca Orange is the new black Gossip girl- zwiazki, przyjaznie, intrygi