Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się o narzeczonego :D kawalerskie za tydzień! jak się napije......

Polecane posty

Gość gość

Boję się o narzeczonego :D kawalerskie za tydzień! Boję się że jak się napije to zrobi jakieś głupstwo stanie mu się coś, najgorzej jak pojedzie po pijaku na dyskotekę i zacznie sie lać albo co innego zdradzi mnie ;O

Gość gość
A to jego pierwsze wyjście bez ciebie? Co za debilka.

Gość gość
na dyskotekę tak zazwyczaj jest na wyciagniecie reki debilko

Gość gość
jesli ma skłonności do zdrady to zrobi to prędzej czy później, a bardziej boli po ślubie niż przed

Gość gość
jeśli tak faktycznie zrobi to znaczy, że jest głupi. A po co ci głupi mąż???

Gość gość
po pierwsze nie ma głowy do picia, zaczepia po pijaku mam złe doswiadczenia "z nim zazdrośnik pierwsza klasa z imprez wychodził po pijaku i wracał z buta ciagle go musiałam szukać. Ja jade na dyskotekę z koleżankami .

Gość gość
Wolałabym żeby on gdzieś w plenerze zrobił kawalerskie niż gdzieś jechał sama mu je zaplanuje !

Gość Jeśli nie potrafi normalnie
sie napić, tylko musi zalać się w 4 d**y to znaczy, że w przysżłości będzie pewnie alkoholikiem. Jesli pod wpływem alkoholu podrywa inne kobiety to pewnie będziesz zdradzaną żoną. Mimo świadomości tego wszystkiego decydujesz się za kogoś takiego wyjść za mąż? :O Ja pierdzielę, kobiety to jednak idiotki w większości :O

Gość gość
Nie podrywa innych kobiet co do alkoholu to pije tylko w weekend pochodzi z rodziny alkoholików wie czym to grozi.

Gość gość
teraz tyle ludzi młodych pije dzien w dzień to jest straszne! czy u was jest to samo?

Gość gość
A jak on żył zanim cie poznał? Opiekunka sie znalazła, dorosły jest i to co zrobi to będzie jego świadomy wybor a jak nie świadomy to wybaczysz mu po będzie pod wpływem Świat sie nie zawali Ja pierdziele gdzie sie takie idiotki rodzą ?

Gość gość
a w jakim celu ty się nim wiążesz? Może lepiej pielegniarka zostac i obcymi sie opiekowac zamiast brac sobie taki wrzod do domu na stale? Ale coz, widzialy galy co braly, bo po slubie nie zmieni sie na pewno. Co najwyzej na gorsze No ale wesele bedziesz miala kolezanki i sasiadki od starych panien cie nie wyzwa. To penie przewaza :D