Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzien dziecka

Co kupujecie dzieciom z okazji Dnia Dziecka

Polecane posty

Gość dzien dziecka

i w jakim wieku sa Wasze dzieci?

Gość gość
dziecko - prawie rok- zastanawiamy się nad interaktywnym stolikiem z fisher price. Miał ktoś może, proszę o opinie, bo zabawka nie jest tania :(

Gość gość
moja konczy rok w lipcu, dostanie na dzień dziecka rowerek 3kolowy który rosnie wraz z nia :P super sprawa, stoliczki, kuchnie itp. uwaam za zle wydane pieniądze...

Gość gość
6 latek -grę planszową -książkę Angry Birds -dres sportowy -korki(buty) piłkarskie -rękawice bramkarskie Prezent wspólny od rodziców oraz babci i Dziadka

Gość gość
a możesz podać jakiegoś linka do tego rowerka ?

Gość gość
gość dziecko - prawie rok- zastanawiamy się nad interaktywnym stolikiem z fisher price. Miał ktoś może, proszę o opinie, bo zabawka nie jest tania smutas.gif x x x Miałam, kupiłam dla syna używany ale w dobrym stanie i był rewelacyjny! Synek długo się nim bawił. Osobiście polecam ale poszukaj używanego, dzieciaki przecież nie niszczą nie wiadomo jak :)

Gość gość
dzięki za odp w sprawie stolika. Pozdrawiam Cię :)

Gość gość
nic nie kupuje ponieważ córka (10 lat) jedzie w tym czasie na mistrzostwa świat w tańcu i to jest dla niej prezent od nas rodziców.

Gość gość
Synek 2 lata-dostanie samochód Złomka,bo od dwóch tygodni ma straszną fazę na niego:)

Gość gość
wpisz w allegro w wyszukiwarce "rowerek 3 kołowy bedzin" (nie wkleje linka bo uznaje mi tresc za spam...

Gość gość
16.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość nic nie kupuje ponieważ córka (10 lat) jedzie w tym czasie na mistrzostwa świat w tańcu i to jest dla niej prezent od nas rodziców. ----- już się pochwalilas? weź 3 oddechy bo padniesz z dumy a teraz ubierz się i idz kup dziecku chociaż czekolade na ten dzień dziecka bo co to za prezent jakies zawody?a jak nie wygra tyo już w ogole do bani... żalosna mamuska.

Gość gość
5lat - dodatki do placu zabaw do ogrodu.

Gość gość
synek - 3,5 - rower dwukołowy, duplo, wóż strażacki, słodycze - + t co dostanie od babć i dziadków, ale nie wiem co synek 0,5 roku - nie mam zielonego pojęcia :)

Gość gość
up

Gość gość
Moi spędzają co roku ten dzirn z nami na setce czyli 100 % czasu dla nich. Będą tez lody i spacer po wystawie lego ktora jest akurat w mieście. Mam samych chłopców.

Gość gość
Ja juz nic nie pozwalam kupowac , w zamian za to proponuje wyjscie do kina , nabasen , zoo itp Zabawki " wysypuja " sie z domu!!!!

Gość gość
Wyjątkowo mała spędzi ten dzień z dziadkami bo jedziemy z mężem na wesele znajomych:-) pewnie babcia zabierze małą na spacer, kupi jakieś zabawki:-) :-) my kupimy cos interaktywnego:-)

Gość gość
2 latek dostanie zestaw lekarza za 20zł

Eeee tam :) mistrzostwa świata w tańcu to nic wielkiego :D sama jako dziecko byłam kilka razy w różnych grupach wiekowych i to nie to samo co mistrzostwa świata w biegach narciarskich :D jest tyle imprez pod szumną nazwą "mistrzostwa świata" w kategorii taniec...jakiś tam, że głowa mała