Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego biedni, przeciętni faceci wymagają u kobiet wyglądu rodem z Hollywood?

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
BO MAJĄ PRAWO, olal cie taki pasztecie?

Gość gość
bo polki są brzydkie i trzeba podnieść poprzeczke

Gość gość
boli że polak olal a wziął cie śmiec z zagranicy którego nie chciała żadna ich kobieta

Gość gość
bo sami do niczego nie doszli i nie dojdą więc chcieliby chociaż kobietą się pochwalić

Gość gość
Nie olał :D ja olałam po tym jak stawiał takie wymagania a w między czasie sypiał z najgorszą maciorą z osiedla.

Gość gość
Ukrainki to akurat mają wygląd tirówek... To dlatego Polki noszą białe kozaczki, żeby się przypodobać rodakom?

Gość gość
ukrainki wygladaja jak z p****la i to lubia faceci, a nie "naturalnosc" ktora usprawiedliwiaja sie polki, beznadzieja

Gość gość
no w styd się pokazać,a w życii żadnej kobiety miec nie bedziesz , czy to polki czy ukrainki czy innej, chyba ze zatrzymasz się przuy jakiejś szosie , zapłąciśz takiej ukraince to będziesz miał przez 2 minuty kobiete dla siebie, i to nie wiem czy dasz rade wytrzymać te 2 minuty, napwwno nie, jakby tak było to byś nie siedział na kafeee i nie obrażał ludzi tylko rwałbyś laski desperato jednen

Gość gość
tak sie sklada, ze mam ukrainke i siedze sobie ile chce bo jestem informatykiem, zakompleksiona poleczko

Gość ovechkin
Podobno najładniejsze kobiety na świecie to Kolumbijki

Gość gość
fascynujące zajęcie to raz, dwa- każdy ma jakieś marzenia a trzy mówi Ci coś stwierdzenie "MAGAZYN DLA KOBIET?"

Gość gość
Tak masz lalę z gumy :D Znam bardzo mało Ukrainek wyglądających jak z p****la, większość to blade bździągwy bez cycków, fakt, są ubrane tandetnie i jak d***** na trasie.....Taki mają styl.

Gość gość
A kobiety mogą się udzielać na forach męskich już? Beznadziejna logika... Praca programisty jest fascynujaca... i zarabiam pewnie wiecej niz twoja rodzinka razem wzieta, ale to szczegol

Gość gość
Spoko, dla Ukrainki facet przynoszący €600 na miesiąc to Bóg :D

Gość gość
11 tysi z kawałkiem jak już, to tak samo jak brudasow polki... byle by biała i dała.

Gość gość
nie mówię o pracy programisty tylko o tym , czym się zajemujesz w tej pracy, zapewne szeroko pojęta informatyka jest fascynująca, ale czy zajmowanie się w tej pracy obrazaniem ludzi na kafee tak samo fascynuje? a Twoje zarobki mam głęboko gdzieś, zapewne na opłacenie Ukrainek wystarczające

Gość gość
żal d**e ściska że wziął ukrainke?

Gość gość
obrażam, bo mam powody, od 28 lat stąpam po tej ziemi i kiedyś polki to dobre kobiety były, ale nabrały dziwnych zwyczajów, nie chca rodzic dzieci, materialistki, wybujale ego, juz nawet o ten wyglad nie chodzi, bo kazdy jest taki jaki sie urodzil. Moja ukrainka ma obywatelstwo polskie i sama zarabia na siebie w przeciwienstwie co do niektorych rodaczek...

Gość gość
"polki sa dobre tylko jako szm/aty w sam raz na raz, bo az wstyd sie pokazac z kims takim przy znajomych" xxx to sobie murzynice ze slumsow przytaszcz, najlepiej taka z rozwrzeszczana agresywna czarna morda i picuj sie z nia wsrod znajomych. Na pewno zyskasz pochwaly. A Ukrainki? Pojedz na Ukraine to bedzie ci do nich blizej jesli lubisz tandete i podly akcent. Uwazasz ze nasze dziolchy to szmaty - zgaduje, ze sam pochodzisz ze szmatlawego srodowiska jesli tylko na takie delicje trafiales.

Gość gość
z tym się zgodzę, bo nawet nie piję do wyglądu jednemu spodoba się polka, drugiemu ukrainka, trzeciemu włoszka i to czytsy przypadek jaka narodowosc, ale nie wrzucajmy wszustkich do jednego wora... i ja przepraszam za swoje komentarze, bo wiem, że studiowanie i później praca przy programowaniu wymaga ROZUMU I INTELIGENCJI wobec tego dziwne, że piszesz takie głupoty tutaj

Gość gość
już jadą po ukrainkach bo same są gownem

Gość gość
g ó w n e m to są bezrobotni, zdesperowani faceci tu siedzący

Gość gość
najlepsze są francuski, zadbane i z klasą. polkom słoma z butów wystaje, są grube i mają czerwone ryje!!!

Gość gość
ja pracuje, a ty widzę nie pasożycie z buraczaną mordą

Gość gość
ja pracuje, a ty widzę nie pasożycie z buraczaną mordą . oczywiście kieruje to do poleczki

Gość gość
o polskie chlopaczki - buraczki sie zacietrzewily az milo ;-) jeden narzeka, ze babki nie chca wychodzic za maz i plodzic dzieci. Hmm.. Poczytaj sobie setki tych durnych tematow na kafe jak to niewiasty debatuja na temat ciazy i dzieciarni, moze zmienisz zdanie, bo poki co to wszystkie jak jeden maz maja parcie na rodzenie dzieci i uwijanie gniazdek rodzinnych. Inny tam buldoczy sie ze polki buraczane geby maja. Nie zaprzecze choc to wy panowie macie mordy zbutwialych kartofli prosto z paszy dla swin i wygladacie jak dorodne wieprzki w chlewiku. Wasze skoczne Ukraineczki sa owszem sliczne i pszeniczne dopoki sa mlode. Gdy osiagaja wiek sredni objawia sie u nich piekno ich natury - szerokie twarze i rozklapciale nochale. A popic sobie wodki lubia za trzech. Choc to mile stworzenia. I podobne do Polek w zawzietosci i pyskowaniu ;-) Romantyzm i erotyzm z was bije panowie niczym z utaplanego we wlasnych odchodach warchlaka. Dziekujcie swoim polskim dziewczetom za to ze wogole chca na was patrzec bo na liscie najgorszych padalcow stoicie najblizej konca. Od was juz tylko gorsi sa ruscy, nigusy, ciapki i inne tam zza wschodniej granicy. I tak wam pochlebilam ;-)

Gość gość
oj widze biedne polaczki nie pracujące olane przez polskie kobiety, frustraci zieją jadem bo muszą konia walić:))

Gość gość
no t raczej przecież który normalny facet siedzi o tej porze na kobiecym forum... tylko taki, który nie ma co zrobić ze swoim zyciem, urodą i inteligencją nie grzeszy to jezdzi po innych ludziach , ponieważ tak wyładowuje swoją frustrację wynikającą z nieudanego, podłego zycia

Gość gość
to co jak wyglądam, ale wy wygladacie jak gowno, piękne :-d, i pracuje i nie wale konia bo stać mnie na dziw/ki