Gość def Napisano Grudzień 30, 2014 Nie, dostałam dietę wskazaną jako kolejną przez program. Na konsultacji sprawdziłam tylko, czy w wigilię będzie szansa na tłuszczówkę z łososiem (nie chciałam jeść mięsa) i akurat 24.12 miałam ostatni dzień tłuszczówki, więc idealnie się złożyło. Poza tym ja nie oczekiwałam żadnej specjalnej diety/wskazówek, od początku założyłam sobie, że grzeszków i odstąpień od diety nie będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 Wazne w diecie jest wyprowadzenie, jak sie tego nie zrobi to nawyki powracaja i kg tez. Wiekszosc ludzi uwaza, ze jak zgubu pare kg to od razu moze jesc wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 Tak a ludzie wypisuja,ze maja efekt jojo jak zle wyprowadzili diete. Ja podziwiam bardzo pana Konrada, nie mialam przyjemnosci poznania go, ale jest wielki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość def Napisano Styczeń 4, 2015 myślę, że nawet po wyprowadzeniu już do końca życia trzeba się pilnować z jedzeniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Styczeń 8, 2015 jeśli chce się utrzymać odpowiedni wygląd to całe życie trzeba się pilnować z jedzeniem i dbać o to co jemy, a propos ostatnio natknęłam się na turnusy odchudzające Gacy, być może dla kogoś będzie to naprawdę bardzo dobry wstęp do odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
def 0 Napisano Styczeń 8, 2015 Też to ostatnio widziałam. Na pewno to dobry wstęp, motywujący, ale z drugiej strony dużo ludzi może pojechać, zrzucić kilka kilo a potem sobie darować. Poza tym wczoraj byłam na siłowni i w Warszawie znów ruszyły wykłady, była maaaasa ludzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biona 1 Napisano Styczeń 20, 2015 Witam! Czy mogłybyście polecić dobrego konsultanta? Byłabym bardzo wdzięczna :) Goździukowa - podczytywałam Cię na forum z Lublina, odzywaj się też i u nas :))) Pozdrawiam i trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
def 0 Napisano Styczeń 22, 2015 No proszę, ktoś tu zajrzał! Witamy :) Biona 1, daj znać, jak już wybierzesz konsultanta i powiedz jak wrażenia po pierwszym spotkaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia84p Napisano Styczeń 22, 2015 Polecam p. Natalie Luba. Prowadzi też warsztaty psychologiczne, zawsze wie co powiedzieć, jak natchnac, można się i wyplakac na konsultacji i pośmiać:-) stawia co i rusz nowe cele, co też mnie motywuje. Wiele dobrego słyszałam też o p. Ewelinie. Myślę, że są tu ludzie którzy znają się na rzeczy, nie wiem czy można trafić źle:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
def 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Wiele też zależy od indywidualnych preferencji :) ja miałam pierwszą konsultację z p. Eweliną i nie byłam zadowolona. Pierwsza konsultacja to czas, kiedy bardzo mało wiemy o tym, jak nasze życie będzie wyglądać przez najbliższe kilka miesięcy, dopiero wchodzimy w ten tryb. Ja nie poczułam się "zaopiekowana", ale potraktowana tak, żeby tylko odwalić moją konsultację i lecieć dalej, a miałam dużo wątpliwości. Czułam się też zrażona do całego procesu, a chyba każdy, kto zaczyna się odchudzać, wie, jak trudne są początki, dodatkowe problemy potęgują niechęć. Na szczęście teraz jest już super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Co to jest GACA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2015 Ludzie zmieniajac nawyki zywieniowe, zmianiac swoj tryb zawsze sa rozdraznienie. I wydaje mi sie, ze to nie chodzi o to,ze ktos nas nie slucha. Moze po prostu my sami nie wiemy czego chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MiskaL Napisano Styczeń 27, 2015 Witajcie, czy w Warszawie nadal odbywają się spotkania w Centrum? Chętnie bym się wybrała ale nie wiem kiedy najbliższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
def 0 Napisano Luty 2, 2015 MiskaL, najlepiej zadzwonić do centrum i zapytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 czy w Poznaniu tez jest osrodek Pana Konrada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Luty 5, 2015 z tego co mi wiadomo to Gaca System mieści się w Lublinie i Warszawie, teraz niedawno otworzyli też swoje Spa w Kazimierzu Dolnym, o Poznaniu nic nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedrona248 0 Napisano Luty 9, 2015 Witam. Jestem z Bydgoszczy czy tu jest ktoś z Gacowiczów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adelllll Napisano Luty 18, 2015 Ty też jesteś gacowiczem, ile kg masz już za sobą dzięki odchudzaniu z Konradem Gacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 W Poznaniu nie ma, ale Gaca system obsluguje tez platforme online. Warto sprobowac jak w danym miescie nie ma. Mozesz poczytac na ich stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Gaca sie roziwja, wiec moze i powstanie w kazdym duzym miescie. Super by bylo. Dziala rewelacyjnie i ilu osobom juz pomogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Luty 23, 2015 ostatnio czytałam artykuł, ze pomógł już ok 3,5 tys. osób, a zgubione z Konradem Gacą kg można już liczyć w tonach. Więc to nie lada wynik, nie wiem kto jeszcze mógłby się pochwalić takimi osiągnięciami w kwestii odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna35 0 Napisano Luty 27, 2015 Czy wiecie ile kosztuje abonament w Warszawie, tylko taki bez siłowni? Bo niestety nie chcą telefonicznie udzielać takich informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2015 Bez silowni? To tez zalezy czy chcesz stacjonarny czy on line Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZadowlonaMama Napisano Luty 28, 2015 Ja chodze stacjonarnie, ale musze meza zapytac ile placi bo chodzimy razem. Ja jestem bardzo zadowolona. A zmotywowaly mnie tez wszystkie metamorfozy na stronie Gacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniaAnia881 Napisano Luty 28, 2015 Ja jestem juz pod diecie gacym na wyprowadzeniu przybylo mi 2 kg, ale to normlane. Moja waga utrzymuje sie juz prawie rok :) jem wedlug zalecen i czuje sie swietnie. Teraz przynajmniej sie nie wstydze zeby gdzies wyjsc i sie sexi ubrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2015 zazdroszcze motywacji, ja mam do zgubienia ponad dyszke i nie moge sie zmotywowac. Ale czytam duzo artykolow odnoscie odchudzania Gacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biona1 Napisano Marzec 9, 2015 Cześć dziewczyny! Wybrałam Panią Natalię i jestem zadowolona, jak narazie początek i zobaczymy jak dalej będzie szło…. a jak tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2015 Witam wszystkich gacowiczów i nie tylko .Jestem w Warszawie u pana Konrada Gacy od 8.02.15 r udało mi się zrzucić do tej pory 25 kg. Bardzo się cieszę i do przodu bo zostało jeszcze 40 do zrzucenia.Jestem zmotywowany i myślę że się uda . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2015 Witam wszystkich gacowiczów i nie tylko .Jestem w Warszawie u pana Konrada Gacy od 8.02.15 r udało mi się zrzucić do tej pory 25 kg. Bardzo się cieszę i do przodu bo zostało jeszcze 40 do zrzucenia.Jestem zmotywowany i myślę że się uda . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2015 AniaAnia881 jesli możesz to napisz mi jaka jest "rozpiska" na drugi miesiąc wyprowadzenia, bo w tym miesiącu nie mogę chodzić a nie chciałabym odpuścić tych 20kg, których sie pozbyłam lidia.anda49@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach