Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona laka

Pytanie o budowe domu i dzialke

Polecane posty

Gość zielona laka

Do osob ktore maja domu lub do tych ktore sie buduja. Interesuje mnie jak duze domy macie i jaka jest powierzchnia dzialki.

Gość gość
okiem architekta: kptymalnie działak to około 1000 metrów. dom - zależny od tego ile dzieci, jakie macie plany na przyszłość :) ciężko powiedzieć. warto dobrze przemyśleć, żeby nie wybudować sobie 'przestrzeni do sprzątania'

Gość gość
Ja mam ok 160m2 dom w nektarynkach a dzialke mam bardzo duza bo 1,5hektara( prezent od rodzicow)

Gość gość
Działka 1,5 ha dom 240 m

Gość zielona laka
Dom - ok 160 m2, dzieci wkrotce 2. Maz chce jak najwieksza dzialke, a ja mu probuje wytlumaczyc ze duza dzialka to duzo dodatkowych obowiazkow , a pracujac nie bedzie na to czasu. Chce miec oczywiscie ogrod przed domem, nie za duzy i za domem miejsce na warzywa/owoce.

Gość gość
Dom 125m2, działka 16 arów.

Gość gość
Namow go na mniejsza, my sobie nie mozmy poradzic z koszeniem trawy, co tydzien zajmuje nam to ok 3-4godz osiarka z napedem

Gość gość
dokładnie tak z tą powierzchnią - poza tym koszt takiej działki też będzie duży, z tym sie musisz liczyc, chyba ze chcesz sie budowac gdzies w duzej odleglosci od miasta, jak na jego obrzezu to ceny sa teraz duze niestety

Gość gość
polecam inne forum-fachowe na tym gebicie-tutaj na koncu wybudujesz bude do psa:D

Gość gość
1 przyklad: gość Namow go na mniejsza, my sobie nie mozmy poradzic z koszeniem trawy, co tydzien zajmuje nam to ok 3-4godz osiarka z napedem xxxxxxxxxxxxxxxxx i juz musze boki zrywac ze smiechu:D:D:D:D

Gość gość
działka 900 m2; dom 130 m użytkowych