Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie lat i NA KOGO BEDZIEDIE GLOSOWAC W EUROWYBORACH PEWNIE NA PALIKOTA

Polecane posty

Gość gość

bo wg badan mlodzi glosuja na ludzi z partii palikota

Gość gość
chyba jaja robisz.. k***in zniszczy unie..zwariowales??i wprowadzi kare smierci..on kocha putina itd.. to matol.. palikot jest lepszy

Gość dodosia1994
mam 20 lat i pierwszy raz głosuje na Janusza Mikke i KNP!!

Gość gość 56 lat
tylko partia JKM

Gość gość
a co ty tu k***a insynuujesz co? wolność jest do k***y nędzy, dobrze wiem jakie JKM ma poglądy i co chce zrobić z tą ****ną unią, zgadzam się z nim w 100% więc się odwal, chcesz proszę bardzo idź głosuj na PiS, PO czy palikota, masz wybór, ale nie narzucaj na siłę komuś swoich debilnych poglądów ok? a wyzywać od fanatyków i matołów to możesz siebie, zresztą widać twój poziom jeśli takimi inwektywami rzucasz... Ja głosuje na JKM, 24 lata

Gość gość
36 lat, na palikota

Gość gość
dokładnie ;) mnie tacy antyKоrwіnоwсy bawią, ba! powiem więcej, oni mnie nawet jeszcze bardziej motywują do tego by oddać głos na Nową Prawicę ;) i moi znajomi też w taki sposób odbierają hejterów antyKоrwіnоwсów, więc w gruncie rzeczy robicie bardzo dobrą robotę dla Nowej Prawicy, dzięki :)

Gość jebane spamy
22 lata-nie mam zielonego pojęcie, większość to pop*****leńcy, świnie chcace się dorwac do koryta. a partia na którą chcecie głosować nazywa się od 2 lat Nowy Kongres Prawicy, a nie jakies JKM. Myślicie, że K***in w każdym okręgu będzie na 1?

Gość gość
tylko palikot bo on rozwali kosciol i zalegalizuje narkotyki

Gość gość
ale ty też nawet popieprzyłeś ;) KNP - Kongres Nowej Prawicy a piszemy JKM bo to on jest przywódcą tej partii i każdy średnio rozgarnięty człowiek, wie że jeśli napiszemy JKM, to chodzi nam o KNP

Gość jebane spamy
przeglądalam programy wyborcze partii (taak, tez KNP i nawet starzy zwolennicy się odwracają, ale najpierw to trzeba umieć czytać i analizować,), czytałam wypowiedzi. ale to wszystko SLOWA, SŁOWA SŁOWA. czesto bzdurne obietnice których NIE DA SIĘ SPEŁNIĆ.po,pis i palikociarnia odpada. jedyne co w palikacie lubię to antyklerykalność (w jego wydaniu zakłamana i pełna hipokryzji) ale wkurza mnie nasze poddanie katolicyzmowi. do Gowina mi najbliżej, pomijając brednie katolickie, ale on był w po, PJNowcy też niewiele zdziałali. politycznej prostytutki Wiplera na całe szczescie już nie ma. więc jest szansa, że jesli pojde to na Polskę Razem, albo pusty głos byle statystyki popsuć i była większa frekwencja.

Gość jebane spamy
ale glosujecie na partie, a nie na k***ina. jestem przekonana, że jest tam wiele bardziej wartościowych osób od tego filozofa (pomijając słodkie i glupawe studentki które macie na listach) więc pisanie. wiecie w ogóle kto w Waszym mieście jest z list knp? ja patrzyłam na listy u mnie, i generalnie nie znam tych ludzi,nie wiem co za sobą niosą poza deklaracją przynalezności do danej partii. stąd nie wiem czy w ogóle chce głosować

Gość gość
ko/sci'uł on i tak nie roz'wa'lił prz'ez 300 lat prubo'wali rzy'mianie pote'm muzu'łman'ie napole'on i ma/soner'ia woj'na dom'owa w hisz'pa/ni i me'ksyku pote'm hitler i stal'in nis''zczył ka'toli'cyzm i co w ro'sji odr/a'dza sie ka/tolicyzm

Gość gość
Na PiS TYLKO i WYŁĄCZNIE

Gość jebane spamy
no niestety się odradza. dlatego wybierając partię juz wolę kierować się innymi postulatami niż swiatopoglądem. Twój ******* do zaoferowania wyłącznie światopogląd, kiedyś omamił przedsiębiorców malych i średnich ale teraz chyba już mu się to nie uda

Gość gość
palikot zmienny jak wiatr przedtem narkotyki i kosciuł a teraz jest za gender i masturbacja dzieci

Gość gość
ja pamietam jak palikot w krakowie byl obronca kosciola i studiowal na katolickiej uczelni i byl w komisji spraw koscielnych a teraz nagle walczy z nim...smieszne.. a to katolicka uczelnia dala mu to wspaniale wyksztalcenie i dzieki katolickiej uczelni jest uwazany za takiego inteligenta.. hehe

Gość nowa osobistość
na nową prawicę

Gość nowa osobistość
po raz trzeci na K***ina, 24 lata

Gość gość
Na PiS .tylko oni przegonia PO .Po za tym PO to obciach i wstyd

Gość gość
Na pis mam dość po

Gość gość
ja na palikota bo muj chłopak na niego też głosuje bo on jest za wolnościom bo będzie marichuana legalna

Gość gość
"wolnościom" ? :o "marichuana" ? :o o boże, co za jełopy do wyborów idą... :o

Gość Arystoteles
demokracja to rządy hien prowadzonych przez osły

Gość 22 lata na PO
.