Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłam dziś maturę i swoją przyszłość ;C

Polecane posty

Gość gość

Pisałam dziś chemię rozszerzoną i zabrakło mi czasu i nie zrobiłam chyba z 8 czy 9 zadań, a co najgorsze umiałabym te zadania. Jakby tego było mało, to samo było z biologią, też zabrakło mi czasu i nie zrobiłam kilku zadań. Bardzo chciałam się dostać na stomatologię, uczyłam się cały rok, a teraz przez głupi czas nici z moich planów, co ja teraz będę robić przez ten rok?? Nie chcę iśc na żadne inne studia, a już na pewno nie chcę zostać w domu i siedzieć o niczym...wiem że w życiu są gorsze problemy, ale na dzień dzisiejszy to jest mój największy problem i jestem załamana ;(

Gość gość
trzeba było przejrzeć cały arkusz i robić wszystko co nie sprawia problemu na początek a pożniej reszte wymagającą więcej myślenia

Gość gość
Ile masz latek kotku?

Gość gość
ile mam lat? No skoro maturę pisałam to logiczne że 19

Gość gość
Popiszemy na mailu skarbie?

Gość gość
A co nie masz z kim pisać piesku?

Gość Kkarolaa
Ja też dzisiaj pisałam chemię, rozszerzoną. oczywiście napisałam ją na 20% mniej niż potrzebuję, a celem był lekarski. Także wiem, co czujesz. Teraz pozostaje nam tylko iść na pokrewne studia i za rok spróbować jeszcze raz :) No, chyba że spadną baaardzo progi (na co bym nie liczyła), bo sama wiesz jaki był ogólny poziom matur w tym roku. Nie oszczędzali rocznika '95.