Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ech wszystko mi sie posypalo

Polecane posty

Gość gość

Czuje ze nie zdalam matury..tzn z matmy to na pewno bo sprawdzalam z polskiego nie wiem bo to wypracowanie to sami ocenia i z niemieckiego na 15 to jak sprawdzalam to mialam 10 ale nie policzylam dwoch zadan bo nie pamietalam odpowiedzi...a onebyly punktowane po piec punktow...niedlugo mam polski ustny i strasznie sie boje ale naucze sie i zdam tylko boje sie ze ustnego niemieckiego znowuz nie zdam :( ech taki bedzie straszny wstyd...boje sie ze kazdy mnie wysmieje... w ogole rowiesnicy pewnie beda studiowac a ja co? Czuje sie jak takie bezwartosciowe nic...:(:( takie upokorzenie..jeszcze moja rodzina..na bank mni wszyscy wysmieja. Dzisiaj ojciec mi powiedzial ze i tak nie zdam i ze podchodzic sobie moge ale na pewno nie zdam..i tak bylo od poczatku technikum. Zawsze mialam takie "wsparcie" od rodzinki :( nie chce skonczyc w tym momencie nauki..bardzo chcialabym cos osiagnac :(

Gość gość
Spokojnie. To nie koniec swiata..mozesz zdac za rok a poza tym piszesz ze chodzilas do technikum wiec naucz sie na egzamin zawodowy zdaj go i poprawisz sobie samoocene. A z ta twoja matura totez nie jest przesadzone..z polskiego pewnie docenia ze cos napisalas z niemieckiego tez niewiele Ci brakuje..zdaj ustne a matme w sierpniu i glowa do gory !!!

Gość gość
I tak nic nie znacze dla nikogo :(

Gość gość
Mysl pozytywnie nic nie jest przesadzone !!!

Gość gość
Opiszesz się skarbie?

Gość maxiuu
Sluchaj . Ja nie lubie ludzi z takim wlasnie podejsciem jak ty. Gosc wyzej dobrze napisal . Skup sie na egzaminie zawodowym i na maturach ustnych

Gość jebane spamy
ja zawaliłam ostatnią klase studiów, generalnie miałam problemy zdrowotne, rodzinne itd. do matury podchodziłam z gruntu wiedzac, ze będe poprawiac bo nie byłam przygotowana. i zdałam na tyle dobrze by dostać się na studia z kolegami którzy 3 lata kuli by być na "prestiżowych studiach" na ewentualny rok czekania na poprawkę planowałam poczatkowo wyjechac za granice ( i żałuję że tego mimo zdania nie zrobilam, swietna sprawa by była). więc głowa do góry, nawet jak cos pojdzie nie tak rok na nauke języków w innym kraju itd to moze byc genialna sprawa

Gość gość
Dziekuje ze chociaz Ty to powiedzialas bo w gronie moich bliskich nikt zakichanego " nie martw sie, bedzie dobrze" nie powiedzial...