Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margoo123

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Margoo123

Witam forumowiczki, piszę tego posta ponieważ w mojej głowie wciąż tkwi jedno pytanie. Zacznę od początku. Dziś jest mój 33 dzień cyklu (zazwyczaj 30 dni to max) a miesiączki ani widu ani słychu. Z moim facetem staramy się o dzidzię już od jakiegoś czasu. Test ciążowy robiłam tydzień temu w piątek i wyszedł negatywny:( W drugiej połowie cyklu przez około tydzień utrzymywał się u mnie ból jajników, niekiedy stawał się nie do zniesienia. Kiedy ból jajników ustąpił jego miejsce zajął ból piersi a przede wszystkim sutków których teraz wcale nie da się dotknąć (tak boli) ponadto piersi są okropnie gorące;/ Kochane forumowiczki pomóżcie! Trochę boję sie robić drugi test bo nie wiem czy rzeczywiście mam ku temu powody a okropnie boję się zawodu;/ Ratunku, czy któraś z was miała podobne objawy? Z góry dziękuje za szybką odpowiedź

Gość gość
milion dziewczyn mialo takie objawy i u niektorych to byla ciaza, a u niktorych nie. Skoro masz cykle 30 dniowe, a dzis jest 33 to dlaczego juz w zeszlym tyg robilas test? Zrob jeszcze jeden i bedziesz wiedziala....