Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja z Bydgoszczy

Czy to prawda że córki dziedziczą urode tylko po ojcu?

Polecane posty

Gość Anastazja z Bydgoszczy

A nie po matkach ?

Gość gość
Masz rację obserwacje empiryczne w UK potwierdzają że jak mamusia puści się z murzynem to potem wozi w wózeczku murzyniątko a nie blondaska ...

Gość gość
nie do konca:P ale ja jestem skora zdjeta z ojca,moja kuzynka,ze swojego,jej siostra niby inna od siostry a jednak skora zdjeta z ojca tez. kolezanka teraz corke urodzila i po prostu wykapany ojciec. w tym wypadku zal dzieciaka,jest dziewczynka a wielka,potezna,twarz strasznie ciosana,no brzydka dziewczynka:P a ojsciec calkiem przystojny,ale wlasnie bardzo duzy i potezny. ale moja lekarka jest b.ladna i jej corka to jej kopia. jak przyszly kiedys razem to po prostu mlodsza wersja;) wiec nie regula:)

Gość gość
ja na szczęście jestem podobna do ojca, moje dwie siostrunie do matki, i bardzo się z tego cieszę!!

Gość gość
moja córka jest moim klonem, także u nas sie nie sprawdziło.

Gość gość
Ja nie jestem do nikogo z rodziny podobna ;) I dobrze.

Moja córka od urodzenia była jak wykapany ojciec z czego byłam dumna bo mam przystojnego męża o nieco egzotycznej urodzie (w 100% Polak :D) a teraz mała ma prawie 3 lata i robi się coraz bardziej podobna do mnie. Ja byłam podobna do dziadka bardzo długo, taty mojej mamy a teraz to ponoć mam trochę z mamy trochę z taty. Więc chyba nie ma reguły.

Gość gość
bzdura mam 2 corki pierwsza skora zdarta ze mnie a druga z tatusia:)

Gość gość
U nas trudno powiedzieć, bo z mężem jesteśmy do siebie bardzo podobni, zawsze nas biorą za rodzeństwo:) Małą jest taka jak my, ma moje oczy, ale to jak oczy mojego męża, włoski kręcona, takie prawie afro, bo my takie mamy, skóra oliwkowa, jak nasza, nie kłócimy się o to, do kogo podobna, bo do Rodziców, synek jest za to obecnie identyczny jak siostrzyczka, jak bliźnięta, gdyby byli w tym samym wielu. Te same rysy twarzy, wyglądamy jak rodzinka klonów, najśmieszniej to na fotach wygląda:) Nasza ginekolog się zawsze śmiała, czy mamy testy DNA, bo tak jesteśmy podobni,że aż to dziwne.Moja Teściowa jak mnie pierwszy raz zobaczyła, to zamarła:)

Gość gość
Tylko córki przystojnych tatusiów. Reszta dziedziczy owszem, ale nie urodę tylko brzydotę. A tak na serio, małe dzieci są głównie do ojców podobne, żeby facet wiedział, że jego.

Gość gość
ja jestem bardzo do ojca podoba moja mlodsza siostra troche mniej to nie wiem... widac jak wypadnie

Gość gość
ale p*****lety! puknijcie się w te głupie łby

ja jestem mieszana, a moja córka jest też mieszana, ale bardziej podobna do mnie. tzn. ma kształt twarzy taty, ale usta i oczy po mnie. I to chyba powoduje, zdaje się być podobna do mnie.

Gość gość
Ja nie jesem podobna ani do mamy ani do taty, prawda jednk jest fakt, zee wdalam sie w rodzine mamy-podobienstwo do dzziadka i mamy siostry. Moja corka jest bardziej podobna do mnie, choc z meza tez cos ma.

Gość gość
Myślę, że w genetyce nie istnieje taka zasada, że tajemniczy Gen Urody dziedziczy się po ojcu.... :|

Gość gość
Naczytalas sie za dużo artykułów na wp i pajacujesz

Gość gość
Ja jestem podobna do taty a moja siostra to czysta mama wiec nie zawsze. Choć marze by moja córka byla podobna do męża :) ma takie cechy wyglądu które chcialabym widziec u swej cory, syn po mężu odziedziczyl jedynie dlugie rzęsy :)

Gość gość
Moja gdy się urodziła była czysty tatuś. Każdy kto ja zobaczył to mówił. W przychodni położna się śmiała, że muszę sobie zrobić własną córkę, bo ta to jest taty :) tak przed skończeniem roku zaczęła się zmieniać i jest bardziej podobna do mnie, jedynie uszy ma taty. Mojego brata córka też na początku była jego istnym klonem, teraz ma 14 mięsiecy i do mamy podobna. Za to przyjaciółki córka od urodzenia była do taty podobna, teraz ma 4 lata i tak zostało. Nawet budowę ciała ma po nim (wysoka i przy kości, wygląda jak mój 6letni bratanek).

Gość gość
nie samobojstwo jako odpowiedz na mobbing w instytucji panstwowej nadaje sie na pierwsze strony gazet czy jeszcze nie?

Gość gość
fifty/fifty :D

Gość gość
kto zgarnia odszkodowanie za mobbing w takiej sytuacji i czy winni mobbingu zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci karnej?

Gość gość
ja jestem podobna do matkia w ojca mam tylko wzrost bo moja matka jest niziutka a ja wysoka. moja córka jak sie obudziła to dosłownie drugi tatuś. jak już miala ponad pół roku zaczęła sie zmieniać i robić podobna do mnie. teraz ma 14mies kolor oczu ma po mężu ale już kształt mój, kształt ust też kolor włosów mamy z mężem ten sam a córka Poprostu na trochę jaśniejsze ale pewnie jak będzie większą to zciemnieja bo my też jako dzieci mieliśmy o wiele jaśniejsze niż teraz. ostatnio ja widzialam k swoje zdjęcie z dzieciństwa to zobaczyłam że naprawdę już dużo sie nie różni. Narazie jeszcze sie zmienia ale z tygodnia na tydzien coraz bardziej podobna do mnie.

Gość gość
"Masz rację obserwacje empiryczne w UK potwierdzają że jak mamusia puści się z murzynem to potem wozi w wózeczku murzyniątko a nie blondaska ..." >> A dzieci Heidi Klum i Seala? Mają bardzo różne odcienie skóry, nawet mają córkę - blondyneczkę. Co więcej jeśli ta mała kiedyś zwiąże się z białym kolesiem, to mogą mieć ciemnoskóre dziecko, właśnie w dziadka ;). Były już takie przypadki.

Gość gość
W programie "Bitwa o dom" była Karolina i Mieszko, często też się pojawiała matka Karoliny. Niesamowite podobieństwo, od razu widać jak córka będzie wyglądać za kilkadziesiąt lat...

Gość gość
gość Tylko córki przystojnych tatusiów. Reszta dziedziczy owszem, ale nie urodę tylko brzydotę. A tak na serio, małe dzieci są głównie do ojców podobne, żeby facet wiedział, że jego ....... To prawda,ze male dzieci sa podobne to ojca i nie wazne czy to corka czy syn, zeby ojciec wiedzial,ze to jego,taka natura,geny, nie uczyliscie sie tego w szkole? i nie wazne czy to syn czy corka, potem dzieci sie zmieniaja. btw ja i moje rodzenstwo a jest nas 4-ro jestesmy mieszani, malo podobni do rodzicow, bardziej do ciotek, wujkow lub do nikogo z rodziny.

Gość gość
gość "Masz rację obserwacje empiryczne w UK potwierdzają że jak mamusia puści się z murzynem to potem wozi w wózeczku murzyniątko a nie blondaska ..." >> A dzieci Heidi Klum i Seala? Mają bardzo różne odcienie skóry, nawet mają córkę - blondyneczkę. Co więcej jeśli ta mała kiedyś zwiąże się z białym kolesiem, to mogą mieć ciemnoskóre dziecko, właśnie w dziadka oczko.gif . Były już takie przypadki. ..... ta blondyneczka nie jest biologiczna corka Seala jest Heidi i jakiegos starego bogatego dziada.

Gość gość
Nieprawda, ja nie bylam podobnado rodzicow, a do rodziny mamy. Mooja corka tez jak byla mala to nie byla d nikogo podobna, oczy miala ksztaltu mojego a koloru tay jedynie. Mojej kuzynki corka od zawsze podobna do ojca, jest naprawde nieurodziwa.

Gość gość
Nie ;p chociaż ja mam akurat po ojcu w większości, oprócz ust i figury na szczęście ale tak to wykapany ojciec, a moja kuzynka np. zupełnie wygląda jak jej matka, taka mała kopia, kolejna kuzynka mieszana, inna wygląda jak jej matka, nie ma reguly, nie wiem skad wzielo się to powiedzenie

Gość gość
ja jestem cala mama.