Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biuściara

Biuściaste mamy łączmy się, czyli wątek ubraniowy

Polecane posty

Gość Biuściara

Też tak ja ja macie problem z kupieniem ubrań? Teraz jak jestem w drugiej ciąży mój rozmiar się powiększył znacznie, czy znacie jakieś sklepy/marki które oferują tego tupu ubrania? Chciałam wyglądać normalnie, a nie ciągle przerabiać ubrania, tak żeby się w nie zmieścić.

Gość gość
łatwo nie jest kupić coś ładnego i pasującego w ciąży, coś o tym wiem

Gość nerkowska
Nooo ja problemów nie mam z tym, żeby kupić sobie ubrania, a mój biust jest naprawdę dużych rozmiarów. Odkąd odkryłam ubrania Biu Biu, odtąd moje problemy się skończyły. Co chwilę dodają nowe produkty, także jest w czym wybierać. Zajrzyj, a się przekonasz.

Gość gość
Ja teraz karmię, do tego pełno imprez typu komunie czy chrzciny i nie wiem co na siebie włożę bo do mojego dawnego rozmiaru mi daleko a tu trzeba jakos cyc dziecku wyciągnąć a i dodatkowo brzuszek zamaskować. Masakra jednym słowem :(

Gość raksanka
ja też mam taki problem

Gość gość
Cycoliny:D

Gość gość
nie ma się z czego śmiać :(

Gość klufka
jaką sukienkę byście polecały dla mnie z Biu Biu?

Gość gość
te biu biu to koszmar jakiś, nic ciekawego tam nie ma, wzory jak dla 60 latki :( Smiem twierdzić ze to tylko reklama tej firmy a szkoda bo z chęcią bym pogadała z dziewczynami mającymi podobne problemy.

hej ja podbijam temat :) nie jestem w ciąży ale mam 80 H i już myślałam nie raz o założeniu wątku dla biuściastych kobiet :)

Gość gość
Oddajcie mi troche!!!! Ja mam mizerne A i jestem zaamana:(

ja bym z chęcią oddała trochę. Chciała bym was zapytać jeśli jest tu jakaś jak radzicie sobie z problemem kupowania staników?

Gość gość
ja też chętnie trochę przyjmę. co prawda mam 70E ale tak faktycznie to są małe. każdy jak usłyszy rozmiar to komentuje że duże itd ale są tak małe że mieszczą sie w dłoni a jestem wysoka i mam dosyć szerokie ramiona więc przydałby sie choć odrobinę większy biust.

Gość gość
Normalnie sobie radzę: kupuję przez net albo idę do któregoś ze sklepów ze Stanikowej Mapy (u mnie w mieście są 3). Noszę 30G (ok.65K), na wybór nie narzekam, co sezon kilkadziesiąt modeli do wyboru, nie tylko staników ale i bikini czy tankini. A z ubrań oprócz BiuBiu jest jeszcze Urkye (też polska firma) i Pepperberry (angielska), nie jest źle :)

Gość gość
80 H? :(

Gość gość
Ostatnio widzialam zayebista sukienke w sklepie, od cyckow w dol wygladalam swietnie, ale... ledwo ja na piersi wcisnelam, byly zgniecione i wygladalam, jak by mial mi dekolt wybuchnac :(

Gość gość
co "80H"? spory, ale normalny biust, o: www.balkonetka.pl/katalog/size/80h/

Gość etnerka
no też mam taki problem jak Wy, niby wszystko fajnie pasuje, ale wcisnąć się nie mogę w biuście.

Gość Ustka
eh..eh.. polećcie mi jakąś sukienkę na wesele z tego sklepu w której fajnie się wygląda, bo mam niedługo ślub kuzynki, a nie mam kompletnie w co się ubrać.