Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Le M

M20 i K40 Możliwe?

Polecane posty

Gość Le M

Witam, jestem wysokim, przystojnym, wysportowanym, zadbanym dwudziestolatkiem, typem gentlemana. Nie raz słyszałem, że jestem bardziej dojrzały i bardziej... elokwentny od swoich rówieśników. Dodam jeszcze to, że dobrze się ubieram i jestem dość dobrze sytuowany. Niestey to tylko dobrze brzmi. Rzeczywistość wygląda tak, że KAŻDA kobieta w wieku 30 - 45 lat, którą próbowałem poderwać, powoływała się na naszą różnicę wieku, w związku z czym taki podryw nigdy jeszcze mi się nie udał... Czy to w ogóle jest możliwe?

Gość gość
idź odrób lekcje synku 🖐️ gentelmen sie k***a znalazł szczyl 20letni buahaha :D

Gość Le M
1. obawiam się, że odrabianie lekcji kończy się w liceum. Na studiach, na których najwyraźniej nigdy nie byłeś, realizuje się projekty i uczy do egzaminów. Co z resztą robię, więc nie masz się o co martwić. 2. Gentlemana między innymi można poznać po zachowaniu i słownictwie jakiego używa. Obawiam się, że z nas dwóch tylko jeden nim jest. Swoją drogą zastanawiam się czy byłbyś równie odważny w swoich kpinach stojąc ze mną twarzą w twarz (197cm 94kg) Pozdrawiam.

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
masz duże ego chłopcze

Gość Le M
@bazienka 8 lat różnicy to jednak znacznie mniej kontrowersyjna sprawa niż 20. Niemniej jednak gratuluję Twojemu byłemu, nawet jeśli okazał się być niedojrzałym dzieciakiem ;) @gość rozumiem, że można odnieść takie wrażenie, ale bazuję na opiniach innych, nie napisałbym, że jestem przystojny, gdybym wpierw kilkadziesiąt razy tego nie usłyszał.

Gość gość
taa, a świstak siedzi i zawija...