Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do normlanych kobiet . Mam koleżankę znamy sie z 20 lat , ona ma faceta jest z nim dosc długo , 11 lat. Ostatnio dowiedziałam sie ze jej facet chce ja zostawic. Sam mi to powiedział gdy był lekko wstawiony. Ogólnie jest tak , ze ona ma zupełni inny poglada na ten związek. Ma klapki na oczach i moje sugestie działają na nia tak , ze ona zaczyna coraz mniej sie ze mna spotykac... Jest mi szkoda dziewczyny , bo przez 11 lat nic sie nie dzieje w jej zyciu. Jak mam jej to powiedziec ???? czy w ogole warto mowic??? co zrobic ?

Gość gość
powiedz , otwórz oczy

Gość gość
a po co mowic niech sobie zj***e zycie

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
nie wtrącaj się w cudze życie, odpuść. A żal to najgorsze uczucie jakie można mieć...

Gość gość
podłap jakąś jej sytuację, reakcje, cos istotnego i przedstaw to tak, jakby dotyczyło innej osoby, powiedz co o tym myślisz, w formie jakiegoś wzruszającego przezycia, cos w tym stylu... może jej da do myslenia.bezposrednio się nie wtrącaj bo może sobie tego nie zyczyc, zle zrozumieć i w ogole zerwie kontakty... JA bym wolala wiedzieć, zresztą chyba każdy bo po fakcie można już nie odzyskac tego co się stracilo i dopiero wtedy zdac sobie sprawę ze swojej slepoty

Gość gość
ja bym sie nie mieszala...powiesz, on zmieni zdanie, namacisz i stracisz kolezanke, bedzie,ze klamiesz albo cos wymyslasz...nie twoja sprawa,czasem tak bywa

Nic nie mów,ponieważ gdy ona jest taka zakochana to jeszcze wyskoczy do Ciebie,że chcesz jej odebrać faceta i coś ściemniasz.Zwyczajnie Ci nie uwierzy a stracisz koleżankę.Wiem sama po sobie,raz chciałam być szczera z przyjaciółką a skończyło się tak,że mało mnie nie pobiła i kontakt się urwał.Po 3 latach dowiedziała się prawdy(zdrady faceta,ciąża kochanki i liczne kłamstwa faceta)ale my już nie mamy kontaktu.Niech sprawa sama się rozwiąże.

Gość gość
Jak facet chce odejśc od kobiety powinien jej o tym powiedzieć.Poprostu powiedziec.że już nic do niej nie czuje i chce odejsc.