Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Conchita jest uwielbiana w Europie, właśnie czytam komentarze

Polecane posty

Gość gość
fajne prowo, wątek sie rozwija

Gość gość
To zajmij sie moze twoim szczesciem rodzinnym i wychowaniem dzieci,bo jak na razie chyba niewiele ci sie w zyciu udaje .Twoja wypowiedz dowodzi ,ze nie jestes szczesliwa osoba i obrazajac innych chcesz sie tylko dowartosciowac :( Niestety takich ludzi jest cala masa, nic nie zrobia zeby cos osiagnac,a tylko obwiniaja caly swiat za wlasne niepowodzenia :O Tak to widze , niestety :O

Gość gość
Prawda ;)ludzie mszcza sie na innych za wlasne niepowodzenia :(

Gość gość
To zle widzisz.Na szczęście ja za Twoje widzenie nie odpowiadam. Kup okulary.

Gość gość
I jakoś nie raczyłaś odpowiedzieć co tez takiego sie Tobie udało..No więc? Czy to nie dowodzi tego że to raczej Tobie nic sie nie udaje i dlatego robisz taką projekcję na innych?

Gość gość
A ja widze ,ze zaslepia cie zawisc i nienawisc :(i w tym okulary tez nie pomoga :O Puknij sie w czaszke ,moze cos sie odblokuje i zaczniesz myslec ?

Gość gość
Ja jestem zadowolona z mojego zycia,nie skarze sie ,nie narzekam i powodzi mi sie niezle,wiec ciesze sie gdy innym ludziom tez sie uklada i osiagaja sukcesy ;)

Gość gość
Skoro tak to dlaczego nie mieści Ci się w malutkiej główce to że ja tez jestem zadowolona i nie narzekam na swoje życie? Obudz się w koncu i zauważ że to iż ktoś kogoś lub coś krytykuje, nie ma żadnego związku z jakością życia osoby krytykującej, lecz z tym że dane zjawisko(osoba,zachowanie) po prostu na krytyke zasługuje. Na tym forum co chwilę ktoś coś, lub kogoś krytykuje, (często zupełnie niesłusznie) nie widzę abyś latała za ludzmi i ćwiczyła na nich te swoje przygłupawe teoryjki z doopy wzięte, tak jak robisz to w tematach o Conchicie.Gdy krytykowani, szydzono,a nawet pisano istne brednie o np Janie Pawle 2 jakoś nie było Cię tam by wstawić swoje 5 groszy, i uznac że te osoby krytykują go ponieważ nie udało im sie w życiu nic osiągnąć, tak jak to robisz tu.Zastanówmy się dlaczego ... Ja sie domyślam, i właśnie to mi się nie podoba, i to krytykuję i będe krytykowac.Ty sobie możesz na mnie poszczekać, popienić się,mam Twoje opinie w d***e.Tak że ...przyzwyczaj się że ludzie mają prawo mieć swoje opinie, a Ty nie możesz im narzucać swoich -mimo że baardzo byś tego chciała.

Gość gość
Przeczytaj sama siebie ? jakich slow uzywasz ?,w jaki natretny sposob narzucasz innym swoje zdanie? :( czy tak zachowuje sie ktos zrownowazony i zadowolony z wlasnego zycia ? oklamujesz sama siebie ?

Gość gość
poczytaj sama siebie ;) moze zauwazysz ,ze to ty sie pienisz ? a ja jestem spokojna ?

Gość gość
gość Przeczytaj sama siebie ? jakich slow uzywasz ?,w jaki natretny sposob narzucasz innym swoje zdanie? czy tak zachowuje sie ktos zrownowazony i zadowolony z wlasnego zycia ? oklamujesz sama siebie ? Hahaha, te słowa odnieś do siebie samej , te z kolejnego posta także .Pasują jak ulał.Ja nie narzucam, ale Ty jak najbardziej.I bronisz mieć własnego.