Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Conchita jest uwielbiana w Europie, właśnie czytam komentarze

Polecane posty

Gość gość
Ktos ci noz do gardla przystawil i musiales ogladac eurowizje ?

Gość gość
osłabiasz...TV nie oglądam tylko ja. To jest wpływanie na masowego widza, genderowcy dobrze wiedzą że tv to poteżne medium za pomoca którego sterowac można umysłami mas. I już pomijam że jeszcze uciekli sie do takiej manipulacji że gdy leciala EW to na innych kanałach nie bylo kompletnie nic sensownego,do oglądania, zero, to chyba celowe działanie żeby z braku laku jednak patrzec na EW.

Gość gość
I tu nie chodzi o oglądanie lub nieoglądanie Eurowizji, tylko o kolejne pole walki genderyzmu na duża skalę.Nawet jeśli ja nie obejrze, ani Ty nie obejrzysz, to i tak jeszcze ileś tam innych tysięcy czy milionów obejrzy.I o to chodzi, a nie o mnie, bo ja i tak tej przynęty nie łyknę, ale potem będę musiała żyć w ogłupionym coraz bardziej społecznestwie,i moje dzieci także, a to już nie jest fajne i dotyczy wszystkich, bo wszystkim rowno się wciska te ciemotę, nie tylko tym co oglądali akurat EW, (tych może tylko łatwiej ulepić na swoje podobienstwo)

Gość gość
Mnie interesuje jak ktos spiewa .a nie jak artysta sie ubiera czy maluje ;) szanuje wszystkich ludzi i nie uwazam ,ze sa gorsi przez to, ze sa inni ;)

Gość gość
szkoda że jury EW nie interesowało jak ktoś śpiewa

Gość gość
jakoś Fredi Mercury nie musiał wydziwiać z peruką i przebierać się za kobietę , (mimo że tez był gejem ) ale on umiał śpiewać - w przeciwienstwie do Tomasa ..

Gość gość
przyznawanie pierwszych miejsc za brodę i kieckę, to poniżej pasa - nikt chłopu śpiewać nie broni, niech śpiewa i proszę bardzo - niech rynek zweryfikuje, czy ludzie chcą go słuchać.

Gość gość
Jaasne :P jury wybieralo nagrode za najlepsze ubranie i najpiekniejsza brode , bo byl to konkurs mody :D zawisc zawisc i ciemnota

Gość gość
samaś ciemna jak tabaka w rogu jeśli Ci się wydaje że na Eurowizji ktos ocenia śpiew :O Skąd Ty się urwałaś ?

Gość gość
to nie był konkurs mody (bo gdyby był to by Conczita nic nie zajęła) tylko festyn ideologiczny, nawet przedszkolaki to wiedzą już chyba

Gość gość
Płyty Queen kupiły miliony - nie z powodu poprawności politycznej

Gość gość
Pewnie nic nie oceniaja :D chyba za lapowki daja nagrody ? Bogata ta Conchita zeby tyle glosow zaplacic ? podziwiam :D

Gość gość
a dlatego, Fredi Mercury potrafił śpiewać.Sam się obronił

Gość gość
Ludzie...myśl kobieto-to nie boli.Naprawdę. Jest homolobby które chce przeforsować genderyzm.To są wpływowi ludzie, nie potrzeba żadnych łapówek, wystarczy stać się kukiełką na ich usługi-serio tego nie kapujesz?

Gość gość
Powinno byc UWIELBIANY, to jest koles w sukience, a nie kobieta. Ruszcie ludzie troche glowa, to nie boli.

Gość gość
Ktos ,kto mowi ,ze jest kobieta jest dla mnie kobieta i tyle .

Gość gość
Jej występ to było jak dziewczynka w białych podkolanówką która odś wierszyk na cześć Stalina. z łazami w oczach,Stalina nazywa Tatusiem, ona go tak kocha.. To jest gra na emocjach, walka o przewagę, szantaż emocjonalny

Gość gość
jeśli ja powiem że jestem chomikiem to nim będę?

Gość gość
bo tak mówię

Gość gość
Zlosliwosc ludzka jest bezgraniczna. Moze chomikiem nie jestes :P ale pewnie szczurem :O

Gość gość
skoro uważasz że wystarczy sobie powiedzieć że jestem tym a tym ..

Gość gość
No i kto tu kogo obraża ?

Gość gość
to Ty obrażasz więc to Twoja złośliwość jest bezgraniczna

Gość gość
tylko że tego nie zauważasz ..

Gość gość
Ludzie sukcesu maja zawsze wielu zawistnych przeciwnikow :O fakt , ale co takie glupie gadanie moze artyscie zaszkodzic ? NIC :P

Gość gość
Przecież nikt z tu piszących nie ma zamiaru szkodzić komukolwiek (a już na pewno nie Conchicie-dobrze że to wresazcie zrozumiałaś). Wręcz przeciwnie.Takie zabawy płcią szkodzą, i wmawianie ludziom ze to jest normalne.To szkodzi na pewno i to nie tylko jakiejś jednej osobie ...

Gość gość
I z pewnościa też nikt nie pisze z zawiści, (bo czego by mieli niby zazdrościć? Brody? Tipsów? Czego? )Dorabiasz głupie teorie, zamiast logicznie pomyśleć i zobaczyć o co chodzi.

Gość gość
Kto by komu brody zazdroscil ? chyba cos ci sie w rozumie zablokowalo ? Ludzie zazdroszcza innym sukcesow , bo sami nic a nic w swoim zyciu nie osiagneli :O

Gość gość
to raczej tobie coś się w rozumie zablokowało, powtarzasz jak papuga jedno i to samo, bo nic mądrzejszego nie przychodzi ci do tej pustej czachy-przykre ,że nie potrafisz zrozumieć że ludziom moze chodzić o coś więcej niż takie pierdoły o jakich piszesz, poważnie nie pojmujesz że nie każdemu zależy na robieniu kariery w mediach? ja nie wiem jakim jakim to trzeba być debilem, żeby tego nie kapować... nie wszyscy mają parcie na szkło.dla mnie np nawet bycie przewodnicząca w czasach szkolnych, to było za dużo-nie cierpiałam stawać przed kilkusetosobową szkołą i nawijać do mikrofonu. są ludzie dla których szczęściem jest rodzina, albo hobby, mnie np satysfakcję daje pracę w ogrodzie, kurcze że to ciężko pojąc lemingowi wychowanemu na jakichś głupich nie wiem serialach czy huk wie na jakiej odmóżdżającej sieczce. Sukcesem jest wychować dzieci na ludzi, może ty jesteś taka że marzy ci się jakaś nie wiem kariera polityczna albo telewizyjna,czy inny badziew, ale nie wszystkich to kręci (mnie np nie) -postaraj się to jakoś załapać

Gość gość
I tak na marginesie ...ciekawa jestem co Ty ''osiągnęłaś ''w swoim życiu ...;)