Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Conchita jest uwielbiana w Europie, właśnie czytam komentarze

Polecane posty

Gość cielę w malowane wrota
ale pomarzyć zawsze mozesz :P

cielę mówi walnij se laskę, a to laska jadu kiełbasianego :P :D

Gość gość
chyba ci te wrota w arbuza doj***** :D:D

Wyjaśniam mało kumatym: mój nick nawiązuje do ludzi którzy wpatrzeni są w Conchitę jak ciele w malowane wrota .

Gość gość
a tobie walnelo w banana dlatego jestes taki kumaty :P padlino wolowa :D:D:D

Gość gość
Conchita jest skromna i naturalna ;) daje sobie rade w zyciu i nie narzeka ;) pracuje ,zarabia i jest osoba spelniona !!!!

Gość gość
Hahaha, aleś walnęła-naturalna i skromna :D :P O taak, naturalna niczym olej syntetyczny ;) zwłaszcza pod tymi 5 cioma kilo tapety, z sztucznymi rzęsami,tipsami,peruką i przebrany w damskie ciuchy-o naturalny jest jak cholera :D :D

Gość gość
Dla mnie jest naturalna bo nie ukrywa tego ze sie maluje ,mowi ze brode tez lubi sobie podmalowac. Nawet pokazuje na you tube w jaki sposob sie maluje ,na wesolo i smieje sie sama z siebie :D

Gość gość
tylko że to w ogóle nie jest śmieszne te jej gadki na Yt :O kurfa kogo to śmieszy, chyba tylko jego samego. To nudziarz nie z tej ziemi. Jak się chce nauczyć jak rozbawiac ludzi niech obejrzy jakiś kabaret, tam są smieszne rzeczy i goście potrafią być zabawni, to co robi Conchita jest tylko załosne ale nie śmieszne i jak facet się maluje (a raczej tapetuje, bo to trudno nazwac makijażem) zakłada perukę, i przylepia klejem rzęsy to gdzie to naturalne? Ty chyba nie wiesz co to slowo znaczy.Zajrzyj do slownika

Gość gość
Samo to że udaje kobietę mimo że jest facetem, to juz jest mega nienaturalne, ten gostek jest okropnie sztuczny, i w wyglądzie i w zachowaniu

Gość gość
Na scene kazdy sie maluje ,do Tv tez bez tego nie wejdziesz na wizje ciemnoto ;)

Gość gość
co takie pustaki wiedza :(

Gość gość
A kto to jest ta Conchita?

Gość rzyg rzyg
Ale nie w ten sposób się maluje na wizję ciemnoto.Make up wizyjny jest niezauważalny dla widza. W d***e byleś, g***o widziałeś-że tak się wyrażę. U mnie na osiedlu kiedyś jezdził taki tramwajarz, który malował sobie oczy kredką ...Matko jak to wyglądało daremnie :( Facet pod 50 tkę, a tu oczka czarną kredką, niby lekko tylko dolna powieka, ale wez-fuu. Jemu sie pewnie zdawało że będzie lepiej wyglądał jak się podmaluje, a de facto wyglądało to okropnie :( zawsze mi go było jakoś żal .

Gość gość
ty rzygadlo :P pewnie nie wytknales nosa poza wlasne osiedle i jedynym co widziales jest twoj tramwajaz i moze jeszcze pare mamrotow :P

Gość gość
chyba raczej Ty, że tak łatwo Cię olśnić .Ja trochę świata zwiedziłam, i dlatego mam swoje zdanie na parę tematów, a Ty wchłaniasz bezkrytycznie cudze opinie :O

Gość gość
Wazne , ze ten tramwajarz samemu sobie sie podobal ;)

Gość gość
A celowo podałam przykład tego tramwajarza, aby podkreślić to że jedno do drugiego nie pasuje.Zupełnie co innego jeśli np pomaluje oczy nastolatek (np Emo) a co innego gdy niemodnie ubrany straszy pan z brzuszkiem, w bezrękawniku w kratę , wtedy to wygląda buee. Aczkolwiek ja osobiście tak czy siak, nie gustuję w męskim makijażu, dla mnie to jest po prostu niemęskie.

Gość gość
chyba się właśnie sobie nie podobał, bo gdyby się podobał i akceptował siebie to by się nie malował ...było widac że on chce coś poprawić (a przez tę poprawdę zrobił tylko gorzej )

Gość gość
zjedz se wurszta moze ci przejdzie.....

Gość gość
Chyba wlasnie umalowany sie sobie podobal ,bo nie przestal z tym malowaniem ,i nie wazne czy to komus pasuje czy nie

Gość gość
ale idzie mdz ludzi, a to brzydko i żałośnie wygląda, serio nie dajesz rady tego ogarnąć? to takie proste ...:O

Gość gość
A ty nie dajesz rady tego ogarnac ,ze czlowiek jest wolny i nikt mu nie bedzie nakazywal co jest ladne a co nie ? Nie to ladne ,co ladne ,ale co sie komu podoba !...tyle , zakuty lbie :O

Gość gość
jak sie wysrasz w samo polodnie na rondzie w wawie -to zrozumiem twojego posta-nie wszystko ladne............ ale z tego wnioskuje ze jestes mloda i durna-durna pojecie wzgledne,ale mloda na pewno:P:D

Gość gość
Cątnica O***t g***** moje poczucie estetyki i normalności :O Budzi obrzydzenie a najgorsze że staje się idolką/lem dla gimbusów :O Jak łatwo jest omotać ludzików ,ech

Gość gość
twoja wypowiedz to rzeczywiscie najwyzszej klasy estetyka :O tylko podziwiac twoj ptasi mozdzek :P:P:P

Gość gość
Cątnica -heheh dobre :P Celne trane i prawdziwe :D Przecież uprawia seks doo******czy, kątnica to jelito-więc ten pseudonim jest bardziej trafny niż wurst (obrzydzilo mi toto kiełbasę)

Gość gość
Nie ma innego sposobu ,zeby sie dowartosciowac:O no to najlepiej kogos obrazic i wtedy poczujesz sie kims waznym :D

Gość gość
o sobie piszesz?

Gość gość
powaznie nie widzisz o co tu chodzi?czy udajesz.to jest tylko forsowanie na siłe wpychanie ludziom do gardeł jak gesiom -chorej ideologii i dlatego sie ludzie przeciw temu buntuja ,buntuja sie przeciw robieniu z nich idiotów