Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhgjhk

Wakacje Egipt

Polecane posty

Gość dfhgjhk

Czy był ktoś w Egipcie np. w sierpniu? czy jest strasznie gorąco? czy da się wytrzymać? i czy wogóle jest sens aby w takim okresie tam jechać...

Gość gość
nie masz po co jechac ! od razu dobrze radze jedz marzec kwiecien albo wrzesien pazdziernik listopad bez sensu wydawanie kasy ! ja do dzisiaj sciagam skore a bylam w Kwietniu :) ja cos chcesz wiedziec pytaj

Gość dfhgjhk
a jest tam teraz bezpiecznie?

Gość gość
zalezy gdzie jedziesz jak chcesz piramidy zwiedzic to odradzam to samo Sharm El Sheikh tam tez sie nie wybieraj bo sie tluka :)

Gość dfhgjhk
no własnie też czytałam w necie... a w takim razie co byś polecila zamiast egiptu?

Gość gość
w tym okresie jezdzilam zawsze do Chorwacji albo Wlochy no albo jak kto lubi Polska nasze piekne gory :) a potem jak zimniej do Egiptu ponurkowac bo rafy cudo ! :)

Gość dfhgjhk
tez bym chciała do chorwacji ale niestety w tym terminie co mam urlop nie ma zbytnio ofert albo kosmiczne ceny. A we dwójkę samochodem to trochę strach..

Gość gość
jedzcie bez terminow bez rezerwacji ja tak robilam pierwsze 3 lata i zawsze znalazlam kwatere :) jest tego pelno ! do wyboru do koloru cenowo oczywiscie zawsze jak jedziemy bierzemy na wszelki wypadek namiocik dwojke bo tam w chorwacji poki co mozna spac grillowac na plazy nikt ci tego nie zabroni :) na drugi albo trzeci dzien zawsze znalezlismy kwatere oczywista fajna z klima itede itepe :)

Gość gość
Najlepiej do Grecji.Sierpien jest najdrozszym miesiacem,wiec sie zastanow,jak mozesz ....

Gość gość
ale Egipt serio odradzam zostawcie sobie te kase na zimne miesiace :) szkoda naprawde pieniazkow bo w Kwietniu bedac tak wrocilam opalona mimo filtrow kremow i innych cudow ze jak pisalam skora zlazi do dzisiaj :O tam sie nawet typowy bialas opali i to jak !

Gość gość
ooo dobrze ktos radzi Grecja tez jest OK i Turcja

Gość dfhgjhk
w turcji juz byłam... nad tą chorwacją sie zastanawiam lub grecją

Gość gość
dobry wybor :) Grecja pyszne jedzenie i przepiekne widoczki Chorwacja ...mmmmmm bajeczka piekne morze cieplutkie jak w wannie widoki po drodze jadac autem przewspaniale !! zarcie takie se ...ale luz toootalny serio ;)

Gość gość
do Chorwacji jak lubicie spokoj to nie pchajcie sie na Dubrovnik Split i takie podobne bo nie wypoczniecie no chyba ze lubicie duzo zwiedzac :) ja zawsze jade gdzie jest spokoj i cisza a plaze puste :) jak mam ochote cos zwiedzic to wsiadam w auto i jade kilkaset km ale ogolem cenie sobie spokoj i bezludzie :)

Gość Monia185
Ja co roku jeżdżę do Egiptu w różne miejsca, czy to do Hurghady, czy do Sharm El Sheikh i ze wszystkich tych biur podróży z których korzystałam najlepszy był 3MTours http://3mtours.pl/. Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka, mnóstwo atrakcji, baza hotelowa, świetni piloci i przewodnicy, atrakcje takie jak jachty, jeepy, quady, polecam

Gość gość
Czy słyszeliście o śmierci Magdy Żuk? W życiu tam nie pojadę.