Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PREZENTACJA PRZED KOMISJĄ EGZAMINACYJNĄ

Polecane posty

Gość gość

co waszym zdaniem powinno znależć się w takiej prezentacji, żeby było krótko zwięzle i na temat,i zeby było wiadomo o czym mówie. pojecia nie mam jak zaprazentować swoją pracę. może ktoś ma pojęcie jakieś w tym temacie ?

Gość gość
a kiedy jest polski ustny?

Gość gość
ja mam na myśli prezentację pracy licencjackiej, a nie maturalną prace

Gość gość
tak naprawdę ta prezentacja to tylko 5 pkt czyli 25% a 15 pkt to rozmowa z komisją , nawet jeśli Twoja prezentacja będzie super dobrze, a nie odpowiesz na pytania to jest opcja, że nie zdasz(chociaż u mnie w szkole wszystkich przepuszczali), jeżeli jednak ta prezentacja nie będzie bardzo dobra , coś zapomnisz, nie powiesz to nadrobisz spokojnie rozmową :)

Gość gość
aa no to pisz jaka prezentacja!! nie jesteśmy duchami świetymi

Gość gość
wiem, że to ułamek oceny koncowej, ale chciałabym coś madrego powiedzieć , bo pierwsze wrazenie się liczy w sumie

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281