Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest jakaś ina opcja

Polecane posty

Gość gość

mam problem z kręgosłupem i kręgami szyjnymi. w poniedziałek miałam wypadek samochodowy. trafiłam do szpitala ale byłam w szoku powypadkowym i nic nie czułam i jedyne co mnie bolało to klatka piersiowa i wypuścili mnie ze szpitala. następnego dnia nie mogłam się ruszyć i bolał mnie kręgosłup i szyja. w środe byłam u lekarza to stwierdził że przejdzie w czwartek znowu poszłam do lekarza bo zaczęło mnie to bardziej boleć. dostałam skierowanie. dzisiaj jak wstałam to ledwo mogłam chodzić i już w ogóle nie mogę ruszać szyją. jakoś sie zebrałam i pojechałam razem z mamą do każdej poradni chirurgicznej w mojej miejscowości. byliśmy nawet w szpitalu, bo naprawde jak chodze to mi sie płakać chce z bólu. wszędzie terminy mają najbliższe na czerwiec albo koniec maja. prywatnie nie mam jak isć, bo ja jestem nieletnia i nie wiem co mam zrobić bo to tak cholernie boli. jak coś to sory za błędy ale pisze to nalerząco i jedną ręką bo drugą mam stłuczoną. chciałam sie was doradzic bo może byliście w podobnej syttuacji

Gość gość
,.,

Gość gość
A miałaś zrobione chociaż RTG, albo tomografię?

Gość gość
Jak Cię tak boli kręgosłup szyjny to powinni Ci dać chociaż kołnierz ortopedyczny na jakiś czas

Gość gość
A może nie trzeba czekac na termin, tylko pójść do lekarza i spytać czy przyjmie bez numerka?

Gość gość
nic nie miałam robione, bo jak byłam po wypadku w szpitalu to stwierdzili że nietrzeba. byłam dzis z mamą i pytaliśmy i trzeba czekać. ja już niemoge wytrzynać tylko połykam tablletki przeciw bólowe które nic niedają. sory że tak długo ale trudno mi sie pisze

Gość gość
a a w tym szpitalu co dzis byłam to powiedzieli że nie mogą mnie przyjąć bo mam skierowane do poradni chirurgicznej a nie do szpitala i że po za tym nie widza zagrożenia życia