Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa112

proszę o poradę. pilne!

Polecane posty

Gość ewa112

witam. wczoraj napisałam w biznesowych sprawach meila- facet odpisał po pol godziny, był zainteresowany, bytał ile by kosztowała dana sprawa. ja odpisałam mu na wiadomośc parę godzin pozniej- i cisza... nie wiem czy ja coś nie tak napisałam, napisałam dla niego w sumie korzystną wiadomośc że jesli jest byłby zainteresowany takim aspektem to moge mu go załatwic za darmo, gdyz za to nie przewiduję brania kasy w mojej firmie... i cisza... ja sprawdzam pocztę meil codziennie po kilka razy...ale może on jako facet na wysokim stanowisku- sprawdza ja raz na jakiś czas, był dziś zajety itd...zależy mi na tym biznesie ale nie bede natarczywa... moze sie mu nie spodobało że sprawę może miec za darmo...co sadzicie? a wy jak czesto sprawdzacie pocztę?

Gość gość
milczenie jeden dzień to nie koniec świata.może nie mógł dziś odpisać. może sprawdza pocztę raz w tygodniu, szczególnie jak jest na wysokim stanowisku. ja bym sie ucieszyła gdyby ktoś mi napisał ze w danej sprawie moze mi coś za darmo załatwić, bo za to kasy nie bierze, wiec mysle ze jesli bedzie mu zależec na załatwiemiu sprawy to uzna to za dobra inwestycję a nie cos czym mogłas go urazic. ja sprawdzam pocztę tak co 2-3 dni.

Gość gość
ja sprawdzam tez 2 razy dziennie pocztę, ale kwestia jaki kto ma zawód, i co mu wypada, wiekszosc osob nie siedzi cały czas przed komputerem.

Gość gość
mysle ze jesli napisałas że załatwisz cos za free to nie powinien sie obrazić.jesli facet np. sie pytal czy na sprzedaz a ty powiedzialas ze nie- ale mozesz to zalatwic za darmo to byłbym na jego miejscu zadowolony.:)

Gość gość
jeden dzien bez odezwu to nie tragedia... wiadomo ze jesli zalezy ci aby sprawe załatwic to czekasz na jego ******le jesli sie nie odezwie - tydzien czy dwa to wejdziesz w biznes z kimś innym.