Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałek_facet

Słuchajcie dziewczyny o czym z wami rozmawiać na randkach ?

Polecane posty

Gość nieśmiałek_facet

bo nie mam pojęcia :P pomóżcie mi o czym mam mówić ?

Gość nieśmiałek_facet
no co napiszcie coś :D pls...

Gość gość
up

Gość nieśmiałek_facet
lipa troszke dziewczyny nic nie powiecie ?

Gość gość
a o czym do tej pory rozmawiałeś?

Gość nieśmiałek_facet
o pracy, szkole nic ciekawego w zasadzie :/

Gość gość
a ile masz lat bo to ważne

Gość RooshoVa
o poglądach może

Gość gość
- o filmie jakie lubi i co ostatnio jej się podobało - o tym gdzie chciałaby jechać na urlop i co zobaczyć, - jak lubi spędzać wolny czas - czy lubi jakiś sport np. rowery, rolki , nary , snowboard - jakiej muzyki słucha - o zwierzętach (jeśli któreś z was ma) itp.

Gość ona niewiadoma
o zainteresowaniach przeżyciach zaskoczeniach w życiu miłych sytuacjach i też tych nie miłych pogodzie podróżach ulubionych potrawach itd :) nieśmiałek - z jakiej jesteś części polski?

Gość nieśmiałek_facet
ja mam kota nie wiem czy to dobry temat, a mój wiek niech pozostanie tajemnicą :P jestem koło 30chy, poprostu jestem troche nieśmiały.

Gość ona niewiadoma
i o pracy albo o braku pracy :) o ulubionych: filmach książkach miejscach marzeniach o wszystkim :)

Gość ona niewiadoma
o i o zwięrzątkach i ich pasożytach :P o ulubionych zwierzakach i tych mniej lubianych o antypatiach politycznych i o sympatiach politycznych :) ja mam 36 i szukam normalnego człowieka z warościami

Gość nieśmiałek_facet
hmm nie czytam książek i nie oglądam filmów wyjde troche na pustaka :P

Gość ona niewiadoma
a jaki spędzasz wolny czas oprócz siedzenia w internecie na kafe? :P uprawiasz sporty ? masz jakieś zainteresowania ?

Gość nieśmiałek_facet
raczej nie mam właśnie :P w zasadzie po trochu o wszystkim, ale tam nie ma o czym rozmawiać raczej :/

Gość gość
Pracujesz chociaż?

Gość ona niewiadoma
wydaje mi się, że sam siebie nie doceniasz i dlatego nie widzisz tego co może ktoś inny docenić w Tobie

Gość nieśmiałek_facet
pracuje bez pracy bym sie zanudził na śmierć, czasami coś porobie przy aucie, pogram w gry casem obejrze jakiś film no i lubie gotować w zasadzie nic ciekawego co mogłoby zainteresować kobietę.

Gość nieśmiałek_facet
być może, ale czasem poprostu mam wrażenie, że nie potrafiłbym nawiązać z kimś relacji damsko - męskich, nie umiałbym rozmawiać o niczym ;/

Gość ona niewiadoma
plus dla Ciebie - pracujesz tzn. jesteś odpowiedzialny - nieodpowiedzialnych wyrzucają z pracy na psyk ;) czasem porobisz przy aucie - tzn. jesteś techniczny raczej - i to jest na plus - bo greccy filozofowie czy artyści mają dwie lewe ręce do dłubania przy samochodzie czy do innych technicznych rzeczy - mnie się to podoba :) gry - rozumiem, że z nudów ;) lubisz gotować - super - ja szukam właśnie faceta co nie tylko umie ale i lubi gotować - bo to jest różnica :)

Gość ona niewiadoma
piszesz, że masz wrażenie, ze nie umiałbyś nawiązać z kimś relacji damsko-męskich... a o czym rozmawiasz z kolegami? o tym i co Cię dotyczy i co Cię interesuje i tak samo jest w relacjach damsko - męskich piszesz, że nie umiałbyś rozmawiać o niczym - co dla Ciebie znaczy rozmowa o niczym ? Na jakie tematy? W sumie ja też nie lubię rozmawiać o niczym - lubię rozmawiać o tym co mnie interesuje albo czym ktoś mnie zainteresuje :)

Gość ona niewiadoma
poza tym gdy ktoś nie lubi rozmawiać o niczym tzn. że jest konkretny a nie filozof gawędziarz :)

Gość nieśmiałek_facet
w zasadzie nie mam za dużo kolegó jestem raczej samotnikiem, sam nikogo nie zaproszę na piwo, raczej czasami mnie ktoś "wyciągnie" na siłe to pójdę no i za dużo si enie odzywam bo nie mam o czym.

Gość ona niewiadoma
to chyba dobrze - nie? :) kobieta będzie miała z Ciebie pożytek :) A jesteś osobą wierzącą?

Gość gość
Zapytać się dziewczyny czym się interesuje. Sory, Polacy nie pytają ;)

Gość gość
można o różnych ciekawych rzeczach i przyjemnych ważne żeby na początkowych randkach nie truć i nie narzekać jak to jest źle, brak pracy , choroby, itp. nikt tego nie lubi a zwłaszcza na randkach ma być miło i przyjemnie. Jak zobaczysz że dziewczyny nie interesuje dany temat to szybko go zmieniasz.

Gość nieśmiałek_facet
nie wiem czy kobiety lubią jak ktoś dużo gada czy raczej jak mniej ? :P

Gość ona niewiadoma
rozmawia się we dwójkę więc to nie jest spotkanie w stylu "baw mnie" rozmawia się tak by poznać drugą osobę i dać szansę na poznanie siebie i warto być sobą a nie silić się na sztuczne wymyślanie tematów

Gość ona niewiadoma
nie wiem jak inne kobiety ale ja lubię jak gdy jeśli facet coś mówi to do sensu nie lubię gawędziarzy co są niezaradni życiowo i mają dwie lewe ręce do pracy