Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 2 letnia córka płacze tatuś tatuś...

Polecane posty

Gość gość
No to najlepiej niech autorka powie ile mąz zarabia i ile ona zarabia to będziemy miec jasnośc.

Gość gość
moj pracowal 90 km od domu i zawsze wracal na noc, teraz pracuje 350 km od domu i na weekendy jest zawsze. zaraz po pracy wsiada w auto jak stoi i za 3,5 h jest w domu. dzieci jeszcze nie mamy, ale dla mnie to dobry znak, ze mu zalezy bo dom to dom :)

Gość gość
Żałosny padalec z niego i na 100% ma tam kochanice w tej chacie... no błagam was co to jest 50km góra godzina jazdy.

Gość gość
Moj tata tez przyjeżdżam na weekendy ale on pracowal 400km od domu,a nie 50!!!

Dziwny ten Twój chłop :o Nie jeden dojeżdża do pracy a codziennie jest w domu. Może jemu tak z jakiś względów jest wygodniej ? A może najwyższa pora się zbuntować i niech maż szuka pracy na miejscu ! To że mój jest w domu od piątku (wieczora) do poniedziałku (rano) to ja rozumiem,bo pracuje przeszło 350 km od domu.Ale Twojego chłopa za grosz nie rozumiem.

Gość gość
Maz jest tam, gdzie praca, jest inzynierem robot p=mostowych. Mieszkanie maja sluzbowe za darmo. On zarabia 3000, ja 1500.

Gość gość
No to chooyowo zarabia,ale mógłby dojeżdżać autobusem lub pociągiem i mieć bilet miesięczny,a to są groszowe sprawy.No ale musiałby chcieć:O

Gość gość
Jak to przeczytałam mężowi to ten odparł że facet leje na swoją rodzinę albo ewidentnie ma d**encję na boku lub jest mega wygodny i nie chce zajmować się córką i żoną.

Gość gość
Jak go nie stać, tyle to na rowerze powinien przejechać :P ...nie mówiąc już o skuterze

Gość gość
Pewnie dojeżdża do innej i dlatego go nie stać, kochanka może być droższa od żony razem z dzieckiem wzięta :D

Gość gość
mój tymczasowo zarabia 2200 na rękę,dojeżdża 45 km,ma miesięczny i codziennie jest w domu.

Gość gość
autorko,ktoś ci juz radził bys zrobiła mu niespodziankę bez zapowiedzi,chyba coś jest na rzeczy,upewnij się jak najszybciej,

Gość gość
zrób mu k/u/r/w/a wizytację i zobaczysz,że nie o dojazdy tu chodzi,tylko o d**eczkę:)jesteś pewna,że ma służbowe?może pomieszkuje u niej?mnie już nic w życiu nie zdziwi

Gość gość
Córka płacze,a na nim inna skacze:)

Gość żoaaa
50 km to bardzo blisko. Może spokojnie dojeżdżać. No chyba, że nie ma samochodu, a komunikacja kiepska i autobusy jeżdżą do Was 3 na dzień. Ale i to da się rozwiązać, jeśli się chce.

Gość gość
jestem facetem i po mojemu to gość ma lasencje lub jest w masakre leniwy ale raczej to pierwsze. Sorki ale tak mi to wygląda