Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama 90

czy to normalne że

Polecane posty

Gość młoda mama 90

3 tygodniowe dziecko nie śpi nawet 6 godzin? Mój mały od jakiegoś tygodnia (w poniedziałek skończy 4 tygodnie) nie śpi po kilka godzin czasem zdarza się nawet do 6 pory takiego zachowania są różne czasem wypadną w nocy czasem w dzień dziś np od 16 do 22 spał może z godzinę. Gdy nie spał to jadł albo musiał być na rękach bo sam leżeć nie chciał. Po takim kilkugodzinnym niespaniu mały zazwyczaj śpi 2-3 godzinki budzi się na cyca i idzie spać dalej i tak kilka razy po czym znowu nie śpi kilka ładnych godzin. Martwi mnie jednak fakt że takie małe dziecko nie śpi na raz tyle godzin i nie jestem pewna czy to normalne. Jak było z waszymi dziećmi? Weźcie oczywiście pod uwagę jego wiek.

Gość gość
normalne, moj tak mial nie plakal nawet za bardzo, po prostu czuwal, taki typ

Gość gość
świrujesz! dziecko śpi tyle ile potrzebuje ni mniej ni więcej. p.s. ja rocznik 91... i mój syn ma 1,5 roku a zdażają się dni że śpi w dzień 4h a czasem wcale.

Gość gość
mój synek tez tak miał, w nocy budził sie na karmienie co 2h a w dzien spał jak zając. czasem po 15 minut i tak co godzinę.

Gość gość
moja od początku nie spała praktycznie w dzień, teraz ma 3 m-ce śpi od 21 do 9 (z przerwami oczywiście na cyce,pieluchę) ale w dzień to ze dwie krótkie drzemki, 15 min, max 30

Gość młoda mama 90
nie wiem wcześniej budził się tylko na jedzenie i może z godzinkę nie spał. A teraz to się martwię bo nie wiem czy wszystko jest ok tym bardziej że nie chce leżeć sam i nie dość że na rękach to jeszcze najlepiej żeby go bujać jedyna pozycja w jakiej jest spokojny to gdy leży u mnie na brzuchu.