Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega mnie ignoruje dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

najpierw był wyjątkowo miły, wszystkie kobiety go chwaliły, a on ****ardziej jak koleżanki traktował a do mnie jak do hmm no tak zalotnie, flirtował, wszystko było niby dobrze, aż do momentu gdy wyjechał na dość długo, pod jego nieobecność zbliżyłam się z jego kolegą, który to podobał mi się od początku. Zaiskrzyło między nami i zostaliśmy parą, a tamten zachowuje się dziwacznie, jest niemiły dla mnie, ignoruje, przez co ja rezygnuję z kontkatu z tym moim, kiedy tamten jest w otoczeniu,nie mówi mi cześć, nie uśmiecha się, nie wiem co mu odbiło? jest zazdrosny,że odbijam mu kumpla? a może jest gejem?

Gość gość
co więcej martwię się, że on próbuje go odciągnąć ode mnie, nie lubi mnie a nic mu nie zrobiłam, wiem, że ma jakieś zaburzenia psychiczne, ale bez przesady, na szczęście ten mój póki co wybiera mnie a nie tamtego, a jednak to przykre jak tamten się tak zachowuje, jak dziecko, każe mu wybierać kogo lubi bardziej

Gość gość
grgr

Gość gość
Widocznie uwaza, ze nie jestes dobra partia dla jego kolegi.

Gość gość
a co mu do tego?

Gość gość
2 geje?

Gość gość
nie no on chyba nie jest gejem, widzę, że mu się podobam, obawiać się jedynie mogę czy nie jest bi? :O a jego kolega to nie wiem no ale na geja bardziej wygląda niż ten mój ...

Gość gość
Moze sa dobrymi przyjaciolmi i troszczy sie o niego.

Gość gość
jestem dobra partia, sam mnie podrywal, a teraz nagle jestem be? :O był dla mnie mily czas dopoki nie miałam kontaktu z tym drugim

Gość gość
Jestes dobra partia, bo sama tak uwazasz? Moze inni widza to zupelnie inaczej...

Gość gość
tak uwazam, a co mam sie uzalac nad soba? wtedy jest lepiej? przepraszam ale nie bede tego robic. dlugo trwalo bym docenila siebie i swoja wartosc, a budowal ja tez miedzy innymi ten kolega, komplementowal mnie na kazdym kroku,a teraz nawet sie nie usmiechnie