Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol nog w 1 trymestrze ciazy

Polecane posty

Gość gość

bardzo bola mnie nogi,mam tez skurcze lydek.pekaja mi naczynka na nogach,wiec ewidentnie jest cos nie tak,przyjmuje magnez,nogi mam wyzej jak spie,do lekarza ide w przyszlym tygodniu,nie wiem co to moze byc

Gość gość
mnie tez bolaly nogi, nie mialam skurczy, nogi mnie bolaly w nocy jak spalm to sie budzilam, mnie bolaly bo mialam prace :na nogach: jak caly dzien duzo sie olatalam to potem mialam bol nog i brzucha, przestalam pracowac. teraz koncze juz II trymestr i mam czasem skorcze lydek w nocy,

Gość gość
To moze być zespół niespokojnych nóg. Miałam do 25 tygodnia. Przeszło a potem zgaga do 34 przeszła i pojawił sie syndrom ciesni nadgarstka w obu dłoniach i to dopiero daje w kość. Rodze w czwartek- blizniaki. Cała ciaza nie spalam

Ja miałam przeogromny ból nóg w zeszłą niedzielę. Nie umiałam chodzić, ból był przeogromny i bolały mnie nawet pośladki. Ale całą niedzielę leżałam z nogami w górze i w poniedziałek było już OK. Biorę aspargin i relanium niekiedy gdy mam puls wysoki. A ból nóg bierze się ze złego krążenia.