Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę uwierzyć w to co się wczoraj stało. Dramat.

Polecane posty

Gość gość
już tak powaznie autorko to ja bym się obawiała o ciebie, faktze twoje mysli krazą wobec takich fantazji dobitnie świadczy, że we wczesnym dzieciństwie byłaś molestowana, pewnie przez ojca. możesz tego nie pamiętać ale 99,9%, że tak było

Gość gość
źle ci z tym ojczymem?? chłop zapewnia ci utrzymanie.. odwdzięczyłabyś mu się a nie psioczysz!

Gość gość
Nie rozumiem o czym mówisz? Ja nie mam ojca, a ojczym nie był ze mną od wczesnego dzieciństwa..

Gość gość
ojejku! :o włoży sobie od czasu do czasu ku*asa do twojej c*pki i czy to coś strasznego?? :o nic ci nie będzie... :o

Gość gość
My niepowinniśmy robić takich rzeczy..

Gość gość
Co w rodzinie to nie zginie! :D :classic_cool:

Gość gość
temat zgłoszony na policję, twój ojczym popełnia przestępstwo , chce wymusić seks na osobie zależnej. Mój chłopak i powiedział, że twój ojciec popłenia przestepstwo określone w art.199 kk ! pracuje w policji i na pewno ci pomoga. zgłosił już ten temat do kolegów , bo sam nie ma teraz dyżuru, oni się tym zajmą trzymaj się!

Gość gość
nie daj się i przeczekaj, próbuj się jakoś wymigać, pomoc będzie u ciebie w przeciągu 24-48 godzin, do tej pory unikaj go! jesli chcesz podaj swój mail , podam ci mój nr telefonu i porozmawiamy prywatnie, jak ci pomóc do tego czasu

Gość gość
przecież to prowo jest! :o

Gość gość
przestańcie z tym prowo! gdzie tylko ktoś o pomoc prosi to prowo, bo myslicie że w każdym domu to sielanka i miłośc jak u was, dziewczynie trzeba pomóc. tragedia się dzieje, a wam najłatwiej powiedzieć że prowo i palcem nie kiwnąć, ja zrobiłam co mogłam i mam czyste sumienie bo może jedna tragedia mniej

Gość gość
No i dziewczyna będzie miała problem :). Może nauczy się, że tworzenie takich prowokacji może się źle skończyć.

Gość gość
jak chodziłam do podstawówki ( jeszcze starym systemem ) to moja koleżanka z klasy popełniła samobójstwo i jak się potem okazało dlatego, ze molestował ją konkubent matki . mam do tej pory w sobie poczucie winy, bo widziałam że coś z nią nie tak, ale nic nie zrobiłam. wtedy jeszcze nie było powszechnego internetu , bo sobie myślę że gdyby był to historia mogłaby się skończyć inaczej. o swojej tragedii której sie wstydzimy łątwiej opowiedzieć anonimowo niż prosto w oczy osobie znajomej. wtedy moja koleżanka nie potrafiłą wołać o pomoc i nie pomogłam. teraz pomogę!

Gość ldckn
kazdy moze napisac , z e ojciec go molestuje , wystarczy tylko , ze ojciec nie chce nas puscic na noc do kolezanki , juz nie pitol ze policja sie tym zajmie ! domnieamanie przestepstwa to nie przestepstwo .

Gość ldckn
a jak ojciec popełni samobujstwo bo córka go oczernia i rozpeta piekło to bedzie dobrze ? durne łby !

Gość gość
Ktoś w ogóle wierzy w to durne prowo? :o

Gość gość
Nie:-D

Gość gość
ldckn tu zachodzi podejrzenie i od tego mamy odpowiednie instytucje, zeby to badać. brak wiary w skuteczność policji, prokuratury i sądów jest najczęstszą przyczyną braku odpowiedniej reakcji ze strony ofiary, z tym trzeba walczyć. poza tym wątpię, żeby dziewczyna która nie ma nikogo innego bliskiego oskarązała ojczyma o czyny których nie popełnił, żeby mu zrobić na złość. autorko, nie czytaj tych bzdur, nie będziesz miałą żadnych problemów. najlepiej podaj bezpośredni kontakt do siebie, porozmawiamy. pomoge ci

Gość gość
hahah tylko dziewczyna napisała o policji już temat zgłoszony do usunięcia :-D trzeba zrobić print screeny :-D

Gość gość
nie rozumiem waszej znieczulicy, nie przeszkadza wam że ten bydlak miałby ni odpowiedzieć za swoje czyny? możecie sobie zgłaszać temat to kasacji, w internecie nic nie ginie na szczęście !

Gość gość
hahaha :D prowo

Gość gość
Laska zrobiła sobie jaja a wy przeżywacie

Gość gość
dla was teraz wszystko to prowo, ja się kiedyś pytałam o radę w sprawie zmiany mieszkania to też przeczytałam że mój temat to prowo.

Gość gość
jak dziewczyna napisała o policji to temat został zgłoszony do usunięcia. prowo jak nic :)

Gość gość
jakiś złośliwiec zgłosił, ludzie są chorzy. ale usunięcie niczemu nie zaszkodzi

Gość gość
Dajcie sobie spokój z tą prowokacją

Gość ldckn
17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość x jestes niepowazna to ja jezeli znajdze jakas smutna wedłog mnie dziewczynę , to napisze tutaj , ze podejrzewam , a wrecz jestemprzekonany , ze to wynika z tego ze ta sypia z ojcem podam nazwisko adres i co ? ten ojciec ma miec pzrej****** bo jakis duren na forum durnym napisał cos ?

Gość gość
autorko prosze odezwij się!

Gość ldckn
albo w ten sposób zniszcze zycie nauczycielowi ktory mi nie chce dac 4 na koniec - durnie jedne

Gość gość
Autorka sobie ten temat wymyśliła a wy się podniecacie :o

Gość ldckn
pewnie sama wlazła ojczynowi do łózka ten ja w******** to teraz sie msci, by nie było na nią .