Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na moim miejscu olalibyście totalnie takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Który kiedyś niby okazywał mi duże zainteresowanie, doszło do czegoś między nami nie raz i się w nim zakochałam ,ale potem zaczął mnie olewać, tzn nie cały czas ,ale zdarzało mu sie mi np nie odpisywać kilka dni i nie raz płakałam przez niego, zepsuł mi nawet wyjazd wakacyjny ze znajomymi bo ciagle myślałam o nim i sie zamartwiałam ,że sie mało odzywa? a teraz niby proponuje spotkanie ,ale nie wiem czy warto sobie nim w ogole zawracac głowe, czy kompletnie olac?

Gość gość
ja bym olala a Ty rob jak chcesz :) jak chcesz znowu cierpiec to wroc do niego

Gość gość
nie chce właśnie cierpieć, ale coś mnie ciagnie do niego... niestety to raczej typ podrywacza bo są plotki ,że już nie jedną "zaliczył" ale ja w to oczywiście nie wierzyłam, myślałam ,że będziemy razem. Cały tamten rok przez niego cierpiałam bo mnie olewał :O nawet studia zawalałam i ledwo udało mi się zaliczyć rok przez to. Może przesadzałam ,ale z kolei on też jak potrafił nie odpisać przez 3, 4 dni tak poprostu i nie wiedziałam czy się obraził czy co się stało ,a potem odpisał jak gdyby nigdy nic. Jak się pytałam dlaczego to on ,że był zajety i bardzo przeprasza, a potem znow to samo. A w tym roku odezwał się do mnie tylko ze dwa razy, teraz ostatio zaczął częściej i prosić o spotkanie ,ale ja już chyba nie chce :(

Gość MI6
Zalezy jak bardzo Ci zależy i zalezy Ci wart jest tego ale to już tylko Ty wiesz...

Gość gość
powiem z doswiadczenia - jak facet sie tak rzadko odzywa to znaczy,ze mu kompletnie nie zalezy, to samo zreszta kobieta, ja tez sie nie odzwam kilka dni, dopiero pisze do facetow jak mi sie nudzi

Gość gość
trochę mi może zalezy bo jak pisałam coś mnie do niego ciągnie ,ale wart tego nie jest bo mam wrażenie ,że miał mnie totalnie w d***e , nie zależało mu na mnie, no może na samym początku ,a potem chciał chyba tylko luźnych spotkan raz na jakiś czas. Obiecałam sobie ,że o nim zapomne ,ale ostatnio znowu to odżyło wszystko ,choć wiem ,że on sie nie zmienił raczej i znowu by było tak samo jak kiedys No bo sami powiedzcie, jakby mu zalezało to zapomniałby mi odpisywać po kilka dni?

Gość gość
a poza tym nie tylko o to nie odpisywanie chodzi... Jak byliśmy w większym gronie znajomych np na wyjeździe w górach to często miałam wrażenie , że traktuje mnie obojętnie. w rozmowie itd. A jak z nim o tym pogadałam czy chce żebyśmy byli tylko znajomymi to powiedział ,że niby nie tylko np jest zmęczony.... ale to dziwne było dla mnie ,że czasem nie okazywał mi większego zainteresowania Czasem też miałam wrazenie ,że podrywa inne dziewczyny tzn niby tylko z nimi rozmawiał ,ale w taki sposób że mi się to nie podobało, tak się na nie patrzył jakby mu się podobały..

Gość gość
tak, olej go, on ma cię w doopie... wiem że ci ciężko ale życie ogólnie jest ciężkie, a z facetami problemami. A ten od razu widać, że ma cię w doopie, szczególnie, że z nim spałaś, on cię potem olał. Skoro ktoś powiedział, że to typ ru\chacza to coś w tym jest. Nie wiem ile masz lat ale pewnie góra 19, więc daj sobie spokoj.

Gość monikaaaaaaa1234
ja bym olała. Zależy mu pewnie tylko na łóżku od czasu do czasu i nic więcej ,a może i nawet w tym mu się znudziłaś. Więc kochana-nie warto! ten typ tak ma ,a jakby m zależało uwierz, że na pewno nie olewał by cię i odpisywał tego samego dnia. No bo ile czasu zajmuje napisanie smsa proszę cię... Nie można się ty wytłumaczyć brakiem czasu bo nawet za przeproszeniem siedząc na kiblu można odpisać w minutę