Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna dawała mi ultimatum a potem zerwała

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna dała mi ultimatum ,albo zerwę kontakt ze wszystkimi znajomymi dziewczynami i będę miał je tylko na "cześć -cześć" na ulicy albo zerwie. Nie mogłem z nimi utrzymywać kontaktu ani sie przyjaźnić. Powiedziała że nie chce się mną dzielić i że wkurza ją to że mogę gadać z innymi bo to znaczy że inne potrzebuje tak samo jak ją. Kłóciliśmy się o to przeszło 3 tygodnie bo ja mam tylko 3 znajome z którymi rozmawiam a ona mnie o nie bardzo szczegółowo wypytywała co mnie irytowało. Postawiła że mogę z nimi rozmawiać max raz w tygodniu. Zerwała z dnia na dzień. Czy ktoś ma pojęcie co tak naprawdę czuła ta dziewczyna do mnie?

Gość gość
pewnie miętę przez rumianek, ale tak naprawdę ona czuła, że te "koleżanki", są z tobą w trochę innej relacji. zazdrość o inne jest głupia, do momentu, kiedy nie okazuje się, że i z nimi sypiasz. mój chłopak spotykał się ze mną i ze swoimi koleżankami i z nimi spał. powiedział mi o tym za późno, ale i tak dobrze, że to zrobił bo ja już nigdy nie uwierzę, że można mieć dziewczynę i koleżanki. :O

Gość gość
ale ja z 2 gadam tylko na fb a z jedną czasami na uczelni, myślicie że mnie kochała i nie chciała zostać zraniona?

Gość gość
to pewne

Gość gość
co pewne?

Gość gość
nie wiem, ile masz, problem i zachowanie dziewczyny trochę jak z gimnazjum. moim zdaniem dziewczyna ma kompleksy albo jej nie zależało, chciała zerwać z Tobą i szukała pretekstu. w życiu różnie bywa. ja mam 30stkę na karku i nigdy, przenigdy nie byłam zazdrosna o jakieś znajome, czy koleżanki. na studiach mój ówczesny chłopak wynajmował nawet stancję z kilkoma dziewczynami i nie widziałam problemu. ale z drugiej strony wiedziałam, że z tym chłopakiem życia nie spędzę, nie byłam aż tak zakochana, aż tak mi nie zależało. z obecnym partnerem, którego kocham i na którym bardzo mi zależy jest nieco inaczej. ma sporo znajomych wśród kobiet, drażni mnie to, czasami mocno denerwuje, miewam obawy, że któraś okaże się lepsza i kiedyś kopnie mnie w d**ę albo zdradzi. moje zaufanie w tej kwestii jest w zasadzie zerowe, chociaż racjonalnych przesłanek ku temu nie ma. chyba wolę na zapas myśleć o najgorszym i jakby co zostawić go z hukiem, zanim on to zrobi.

Gość gość
dziękuję bardzo za ten komentarz, rzeczowy i konkretny. Jeszcze raz dziękuje

Gość gość
cały czas mówiła że zawali studia jeżeli tak dalej będzie bo za bardzo się tym przejmuje i że nie potrafi być w związku bo sie z kazdym kłóci. Potem powiedziała że mnie kocha i cały czas pytała czy powinna coś w sobie zmienić ,co chciałym żeby robiła jednocześnie pisac że "chyba do siebie nie pasujemy, bo ja nie wytrzymam tej zazdrości o ciebie". Przez miesiąc tak się szarpaliśmy aż nagle napisała że albo ona albo koleżanki. Powiedziałe że nie moze mi rozkazywać. Na drugi dzień wyjechała a potem zadzwoniła że to koniec.

Gość gość
czy ktoś może mi pomoc to ocenić?